Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Τολό

Γνωρίζει παλιές δόξες το Τολό

Ο τροφοδότης της Καραθώνας

Εποχές τελών της δεκαετίας του `70 και του `80 θυμίζει ιδίως τα Σαββατοκύριακα το Τολό. Όχι μόνο δεν βρίσκεις χώρο να παρκάρεις, αλλά ούτε να απλώσεις την πετσέτα σου, πόσο μάλλον να βρεις χώρο για ομπρέλα. Όσο για να απολαύσεις λίγο παραπάνω θάλασσα έπρεπε να ξανοιχτείς αρκετά από την παραλία.

Τολό ηλιοβασίλεμα

Ένα «τρελό πανηγύρι» λουομένων, που δεν είχε καμιά σχέση με το Τολό που είχαμε αναφέρει πριν ένα περίπου μήνα και όπου όλοι θα ήθελαν να συμμετάσχουν, αλλά δεν μπορούσαν με αποτέλεσμα απογοητευμένοι πολλοί να μετακινούνται κυρίως προς Καραθώνα και δευτερευόντως προς Κονδύλι.

Καστράκι ανατολή

Αν οι επιχειρηματίες του Τολού δεν παρασυρθούν από την κίνηση και κρατήσουν τις τιμές σε φυσιολογικά επίπεδα και πολίτες και δήμος συνεχίζουν να φροντίζουν για την καθαρότητα της θάλασσας και της ακτής, τότε το μέλλον θα είναι και πάλι κάτι περισσότερο από ρόδινο, από κάθε άποψη για το Τολό.

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.