Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Ποτάμι στο Άργος από σπασμένο αγωγό – Κίνδυνος να βυθιστούν στην τρύπα τα αυτοκίνητα (Vid)

Ποτάμι στο Άργος από σπασμένο αγωγό – Κίνδυνος να βυθιστούν σε τρύπα αυτοκίνητα (Vid)

Βίντεο με την πλημμύρα. Σηκώθηκε η άσφαλτος στον αέρα από την πίεση του νερού. Ολονύχτιες προσπάθειες για την αποκατάσταση
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 20 Ιουλ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Ολονύχτιες προσπάθειες για την αποκατάσταση της βλάβης σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης στο Άργος, από συνεργεία της ΔΕΥΑΡΜ. 

Η πίεση του νερού ήταν τόσο μεγάλη, που σήκωσε την άσφαλτο, ενώ από την ποσότητα του νερού πλημμύρισε η οδός Γούναρη, με αποτέλεσμα να περνούν με δυσκολία τα αυτοκίνητα.

 

Μόλις έσπασε ο αγωγός και μέχρι να κινητοποιηθεί η τροχαία για να κλείσει το δρόμο υπήρχε κίνδυνος να βυθιστούν διερχόμενα αυτοκίνητα στην τρύπα που δημιούργησε η πίεση του νερού. Απετράπησαν τα χειρότερα με ρύθμιση της κυκλοφορίας που επιχείρησαν τις πρώτες στιγμές ο αντιδήμαρχος Νίκος Γκαβούνος και ο νέος δημοτικός σύμβουλος του Άργους Αντρέας Σαρρής που βρέθηκαν εκεί από την πρώτη στιγμή. Θα πρέπει να σημειωθεί πως μέχρι τις πρωινές ώρες δεν υπήρξε εμφάνιση της τροχαίας, παρ όλη την επικινδυνότητα του δρόμου, αφού αποτελεί κεντρικό άξονα που συνδέει το νότιο τμήμα της πόλης και του δήμου ευρύτερα με το Νοσοκομείο.

«Αρτεσιανό φρέαρ» στην οδό Γούναρη του Άργους

Η βλάβη στον κεντρικό αγωγό άφησε χωρίς νερό μέρος της πόλης και ορισμένα χωριά βόρεια του Άργους. Ωστόσο πολύ σύντομα ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του σπασμένου αγωγού.
 

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.