Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
αιμοδοσία

Έδωσαν το αίμα τους για τον συνάνθρωπο

Δέθηκαν πιο ισχυρά οι Ναυπλιείς με «Δεσμούς Αίματος»

Όπως ανακοίνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών «Δεσμοί Αίματος»  "αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά τους φίλους εθελοντές που θέλησαν να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο  χρόνο τους  συμμετέχοντας στην 115η αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 1η και την Τετάρτη 3η  Ιουλίου στο ΚΑΠΗ Ναυπλίου.  

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες και με μια διάθεση να γνωρίσουν από κοντά τον ομολογουμένως φιλικό και δροσερό χώρο του ΚΑΠΗ Ναυπλίου, παλιοί και νέοι εθελοντές προσήλθαν και μας χάρισαν το χαμόγελο τους και την καλή τους διάθεση αποδεικνύοντας ότι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται για την ανιδιοτελή προσφορά σε όποιον έχει ανάγκη από μια φιάλη αίμα.

αιμοδοσία

Ακόμα ο Σύλλογος ευχαριστεί ιδιαίτερα τόσο τον Πρόεδρο του ΚΑΠΗ Ναυπλίου και Δήμαρχο Ναυπλίου κ. Δημήτριο Κωστούρο όσο και το προσωπικό για την αμέριστη υλική και ψυχολογική υποστήριξη και βοήθεια τους καθ’ όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας.

Διαπιστώσαμε με χαρά ότι ο κόσμος αποδέχτηκε και αγκάλιασε το νέο αυτό χώρο που μας παραχωρήθηκε για τις αιμοδοσίες του Ναυπλίου και ελπίζουμε η ανταπόκριση του να παραμείνει σταθερή και στις μελλοντικές μας δράσεις".

 

 

 

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.