Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Λύκειον Επιδαύρου

Τρία χρόνια Λύκειο Επιδαύρου

Σειρά εκδηλώσεων με επίκεντρο το Λυγουριό

Με αφορμή το κλείσιμο του πρώτου τριετή κύκλου λειτουργίας του προγράμματος του Λυκείου Επιδαύρου, του διεθνούς θερινού σχολείου αρχαίου δράματος του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, πραγματοποιούνται οι τελικές παρουσιάσεις των εργαστηρίων του προγράμματος για φέτος καθώς και εκδήλωση με τίτλο "Τρία χρόνια Λύκειο Επιδαύρου".

Την Κυριακή 14 Ιουλίου από τις 19:30 και μετά ξεκινώντας από το Πολιτιστικό Κέντρο Λυγουριού και καταλήγοντας στο Γυμνάσιο Λυγουριού θα πραγματοποιηθούν οι παρουσιάσεις των πρακτικών εργαστηρίων του προγράμματος.

Στις 21:30 την ίδια μέρα ακολουθεί εκδήλωση με ομιλητές τα μέλη της ομάδας του Λυκείου Επιδαύρου και πολύτιμους συνεργάτες και καλεσμένους.

Την Δευτέρα 15 Ιουνίου στις 09:30 το πρωί θα παρουσιαστεί το κεντρικό σωματικό εργαστήριο στο Αρχαίο Στάδιο του Ασκληπιείου, με τη συμμετοχή όλων των σπουδαστών του Λυκείου Επιδαύρου.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.