Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ανυφί

Βουλευτομήτωρ το Ανυφί Αργολίδας

Ποιοι υποψήφιοι κατάγονται από το Ανυφί

Ένα χωριό 900 περίπου κατοίκων θαμμένο μέσα στους πορτοκαλεώνες αποτελεί την βόρεια πύλη του Δήμου Ναυπλιέων. Είναι κτισμένο σε κομβικό σημείο ,ανατολικά και βόρεια του Άργους και του Ναυπλίου, με απόσταση 7 και 12 χλμ αντίστοιχα, αισιοδοξεί να μπει στα ρεκόρ Γκίνες  για τους υποψηφίους του.

Όπως το Άργος στην αρχαιότητα ήταν η πόλη από την οποία κατάγονταν οι περισσότεροι αρχαίοι βασιλικοί οίκοι, όπως και από την σημερινή κεντρική και βόρεια Γερμανία, το Ανυφί αισιοδοξεί πως παρά το μικρό μέγεθός του είναι η περιοχή που κατάγονται 5 υποψήφιοι βουλευτές για την Αργολίδα.

Σύμφωνα με φίλο του «α», που από μετριοφροσύνη δεν ήθελε να γραφεί το όνομά του, από το Ανυφί  κατάγονται: Η Βούλα Νικολάου με το Κιναλ, η Γεωργία Μανωλοπουλου με το ΛΑΕ, ο Γιώργος Καψούρος επίσης με το ΛΑΕ και Ιωάννα Καραμπή με το κόμμα του Σώρρα.

Ο φίλος μας δίνει ως πέμπτη και την υποψηφιότητα κάποιας κυρίας που Αγγέλενα, για την οποία μέχρι τώρα δεν βρήκαμε με ποιο κόμμα πολιτεύεται. Αλλά και 4 να είναι οι υποψήφιοι από μια σταλιά κατοίκους, αξίζει να αναφερθεί. Ίσως να πολιτεύεται εκτός Νομού.

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.