Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Πέτρος Τατούλης

Ο Τατούλης ευχαριστεί Αραχωβίτη για ανάβαλο και άλλα τρία έργα

Ικανοποίηση Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για τις εντάξεις στο ΠΑΑ σημαντικών έργων αγροτικής οικονομίας.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 5 Ιουλ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Την ικανοποίησή του για ακόμα μια φορά εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης μετά τις αποφάσεις ένταξης στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 των αρδευτικών δικτύων της Τάκας, της μεταφοράς του νερού του Αναβάλου στην Ερμιονίδα, των αρδευτικών δικτύων του Φιλιατρινού φράγματος, και του φράγματος της Κελεφίνας, με συνολικό προϋπολογισμό πάνω από 158 εκατομμύρια ευρώ, ευχαριστώντας εκ νέου τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σταύρο Αραχωβίτη και το Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων κ. Χαράλαμπο Κασσίμη.

«Εξασφαλίσαμε με τη σκληρή δουλειά μας αυτά τα σπουδαία έργα που θα δώσουν ώθηση στην αγροτική μας οικονομία και παράλληλα εξασφαλίσαμε για την Πελοπόννησο τη μερίδα του λέοντος από του πόρους της δράσης 4.3.1. του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 για τη χώρα» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και τόνισε «με το έργο μας καθιστούμε λειτουργικές και αποδοτικές σημαντικές υποδομές διαχείρισης φυσικών πόρων και ταυτόχρονα θέτουμε τις βάσεις για την ανάπτυξη νέων».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις αποφάσεις, εντάσσονται στο ΠΑΑ 2014 – 2020 τα έργα «Κατασκευή φράγματος Κελεφίνας Ν. Λακωνίας», με προϋπολογισμό 24 εκατομμύρια ευρώ, «Αρδευτικά δίκτυα αξιοποίησης φράγματος λεκάνης Φιλιατρινού Ν. Μεσσηνίας», με προϋπολογισμό 44,2 εκατομμύρια ευρώ, «Έργα μεταφοράς και διανομής νερού άρδευσης από δίκτυα Αναβάλου στο Δήμο Ερμιονίδας Νομού Αργολίδας», με προϋπολογισμό 68,35 εκατομμύρια ευρώ και «Αρδευτικά δίκτυα Τάκας Ν. Αρκαδίας» με προϋπολογισμό 20,05 εκατομμύρια ευρώ.   

 

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.