Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Το Λιμεναρχείο τρίζει τα δόντια σε βαρκάρηδες και σκαφάτους στο Τολό

Το Λιμεναρχείο τρίζει τα δόντια σε βαρκάρηδες και σκαφάτους στο Τολό

Τέλος οι βάρκες ανάμεσα στους λουόμενους της Ψιλής Άμμου

Δύσκολη κάνει τη ζωή των βαρκάρηδων και των σκαφάτων, το Λιμεναρχείο αυστηροποιώντας τους ελέγχους για όσους δένουν κοντά στους λουόμενους.

Εφαρμόζοντας κατά γράμμα τον Γενικό Κανονισμό Λιμένα Ναυπλίου και τον Κώδικα Δημοσίου Ναυτικού Δικαίου, στο πλαίσιο της ανάγκη τήρησης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας των λουομένων στη θαλάσσια περιοχή του Τολού, το Λιμεναρχείο απαγορεύει :

Την αγκυροβολία των μηχανοκίνητων και των κωπήλατων σκαφών σε απόσταση κάτω των εβδομήντα (70) μέτρων από την ακτογραμμή, από το λιμένα Τολού (ερυθρός φανός) έως και του σημείου έμπροσθεν της οικίας "ΚΑΟΥΣΗ" (Δυτικό Άκρο παραλίας "Ψιλή Άμμος) με στίγμα στο θαλάσσιο χώρο φ: 37ο 31΄32,79΄΄ Β και λ: 022ο 51΄ 54,81΄΄ Α.

Την αγκυροβολία των μηχανοκίνητων και των κωπήλατων σκαφών σε απόσταση κάτω των διακοσίων (200) μέτρων από την ακτογραμμή, από το σημείο έμπροσθεν της οικίας "ΚΑΟΥΣΗ" (Δυτικό Άκρο παραλίας "Ψιλλή Άμμος) έως και τη θαλάσσια περιοχή ΄΄ΚΑΣΤΡΑΚΙ΄΄ Τολού, με στίγμα στο θαλάσσιο χώρο φ: 37ο 31΄34,67΄΄ Β και λ: 022ο 52΄ 24,75΄΄ Α.

Εξαιρούνται τα εκμισθούμενα σκάφη, με τις διατάξεις του υπ. αριθμ. 20 Γενικού Κανονισμού Λιμένα(ΦΕΚ Β΄ 444/1999), σκάφη. 
 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.