Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η μάχη του σταυρού σε λόγγους και ραχούλες

Οι υποψήφιοι της Αργολίδας πήραν τους δρόμους
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 24 Ιουν. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Τους δρόμους έχουν πάρει οι υποψήφιοι βουλευτές της Αργολίδας που πάνε από χωριό σε χωριό προσπαθώντας να έρθουν σε επαφή δια ζώσης με όσο το δυνατόν περισσότερους ψηφοφόρους.

Όλοι τους δίνουν τη μάχη του σταυρού στις επερχόμενες εκλογές της 7ης Ιουλίου με τον ανταγωνισμό μεταξύ τους να είναι μεγάλος.

Περιοδείες πολιτικών Αργολίδα

Περιοδείες πολιτικών Αργολίδα

Άλλωστε τα τρία επικρατέστερα κόμματα έχουν φροντίσει να φτιάξουν ανταγωνιστικά ψηφοδέλτια με νέα και φιλόδοξα άτομα που δεν προτίθενται να πέσουν αμαχητί απέναντι στους πιο έμπειρους συνυποψηφίους τους.

Στον ΣΥΡΙΖΑ οι Γιάννης Γκιόλας και Γιώργος Γαβρήλος φαίνεται πως θα είναι οι επικρατέστεροι «μονομάχοι» για το ποιός θα κόψει πρώτος το νήμα.

Περιοδείες πολιτικών Αργολίδα

Περιοδείες πολιτικών Αργολίδα

Στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ Σπύρος Ρομποτής, Ελένη Παναγιωτοπούλου και Σόνια Ταντάρου Κρίγγου κινούνται δυναμικά αλλά άγνωστο παραμένει αν θα καταφέρουν να πείσουν τους ψηφοφόρους και να σπάσουν την παντοδυναμία του Γιάννη Ανδριανού. Ο Χρήστος Προσίλης ελπίζει κυρίως στις ψήφους που θα πάρει από Ερμιονίδα. 

Στο ΚΙΝΑΛ ο Ανδρέας Πουλάς έχει απέναντί του έναν πολύ ισχυρό «αντίπαλο» αλλά δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί με τα δικά του όπλα να περάσει ένα μήνυμα αλλαγής. Οι Γιάννης Στεφάνου και Βούλα Νικολάου κάνουν και αυτοί την δική τους προσπάθεια, έχοντας πίστη ότι μπορεί να έρθει κάτι καλό.

Περιοδείες πολιτικών Αργολίδα

Περιοδείες πολιτικών Αργολίδα

Περιοδείες πολιτικών Αργολίδα

Περιοδείες πολιτικών Αργολίδα

 

Μπριτζ Αργολίδα

Bloggers Αναγνώστης

Στείλε την Αγγελία σου

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.