Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Τραυματισμένο σκυλάκι Ναύπλιο

Τρόμος στο Ναύπλιο: Άγρια επίθεση σε σκυλάκι μπροστά στα μάτια της ιδιοκτήτριας

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση με τα αδέσποτα

Στο απροχώρητο έχει φθάσει η κατάσταση με τα αδέσποτα στο Ναύπλιο αφού κανείς δεν φαίνεται ασχολείται σοβαρά με το θέμα. Έχουν σχηματιστεί αγέλες οι οποίες έχουν γίνει πολύ επιθετικές, σύμφωνα με καταγγελίες, αλλά και με βάση περιστατικά που έχουν καταγραφεί.

Εκτός από τα περιστατικά επιθετικότητας εις βάρος ανθρώπων, την Δευτέρα το πρωί είχαμε νέα επίθεση εις βάρος δεσποζόμενου ζώου αυτή τη φορά. Όπως αναφέρθηκε στο anagnostis.org, η ιδιοκτήτρια είχε βγάλει το σκυλάκι της βόλτα όταν ξαφνικά στο ύψος του στρατοπέδου αυτό δέχθηκε άγρια επίθεση από αδέσποτο σκύλο μαύρου χρώματος που του προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό, ενώ κινδύνεψε σοβαρά και η ίδια η γυναίκα που το συνόδευε.

Τραυματισμένο σκυλάκι Ναύπλιο

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί σχετικά η αστυνομία, ενώ μάρτυρες ήταν και προσωπικό του στρατοπέδου που ήταν παρόντες την ώρα της επίθεσης, απλά παρατηρώντας τη.

Το δεσποζόμενο σκυλάκι δαγκώθηκε άσχημα και έχει υποστεί σοκ. Διεκομίσθη σε κτηνίατρο όπου του έγιναν ράματα και όπως ενημερώθηκε η ιδιοκτήτρια θα κάνει αρκετό καιρό να περπατήσει και πάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες το συγκεκριμένο αδέσποτο, το οποίο μαζί με άλλα σιτίζεται από ανθρώπους του στρατοπέδου, δεν είναι η πρώτη φορά που εμπλέκεται σε επίθεση, καθώς αυτό έχει συμβεί τουλάχιστον άλλες δύο φορές.

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.