Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Το νερό δεν είναι εμπόρευμα

Η Λαϊκή Συσπείρωση δήμου Ναυπλιέων καταγγέλλει την διακοπή ύδρευσης
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 20 Ιουν. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Με ανακοίνωσή της λόγω της νέας διακοπής υδροδότησης του Ναυπλίου, η Λαϊκή Συσπείρωση επανέρχεται στις προτάσεις της για την χρήση και το κόστος του νερού.

«Το Ναύπλιο, λίγες μέρες μετά τις εκλογές του Μάη, μένει για δεύτερη φορά χωρίς νερό.
Οι επιπτώσεις στη πόλη είναι τεράστιες, οι οικογένειες για άλλη μια φορά ταλαιπωρούνται, οι επαγγελματίες έχουν σοβαρά προβλήματα εν μέσω τουριστικής περιόδου.

Η Λαϊκή Συσπείρωση προειδοποίησε προεκλογικά για τα προβλήματα του νερού. Κάναμε συγκεκριμένες προτάσεις και καλέσαμε το δήμαρχο και τις άλλες παρατάξεις να πάρουν θέση για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Συναντήσαμε παντελή αδιαφορία.

Στις θέσεις μας αναφέρουμε:

Διεκδικούμε ποιοτικό, αρκετό και φθηνό νερό. Είναι απαράδεκτο το νερό να γίνεται εμπόρευμα. Πόσιμο νερό σε όλες τις βρύσες. Άμεση προστασία και έλεγχο των πηγών των Μύλων. Διασφάλιση του δικτύου διανομής από διαρροές και παροχή καλού και αρκετού νερού σε όλους τους οικισμούς του Δήμου.Σήμερα βιώνουμε το πρόβλημα με τραγικές συνέπειες.

Η δημοτική αρχή, που φέρει όλη την ευθύνη για το πρόβλημα, έχει επαναπαυθεί στις δάφνες της εκλογικής της νίκης, αντί να επιληφθεί του προβλήματος συνολικά, το αντιμετωπίζει πυροσβεστικά με κίνδυνο κάθε τρείς και λίγο να μένουμε χωρίς νερό.

Καλούμε τους φορείς της πόλης, τα εργατικά σωματεία,  τους επαγγελματικούς συλλόγους, τον εμπορικό σύλλογο, να πάρουν θέση και να διεκδικήσουμε μαζί με τους πολίτες τη λύσεις στο πρόβλημα του νερού».  

 

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.