Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σύγχρονο χαρακτήρισε το ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ ο Γρατσέας

Τα χαρακτηριστικά των υποψηφίων βουλευτών στην Αργολίδα, όπως τα παρουσίασε ο Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 17 Ιουν. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Σύγχρονο» χαρακτήρισε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Κώστας Γρατσέας, το μεσημέρι της Δευτέρας σε συνέντευξη τύπου, καταγράφοντας τα χαρακτηριστικά των υποψηφίων βουλευτών, παρουσία τους.

Ο κος Γρατσέας δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Το ψηφοδέλτιό μας στην Αργολίδα αποτελείται από συντρόφους που καλύπτουν όλη τη γεωγραφική περιοχή του νομού και είναι με χρόνια παρουσία στην τοπική αυτοδιοίκηση, στα κινήματα και στον πολιτικό χώρο της αριστεράς. Μπορέσαμε να καλύψουμε και επαγγελματικά και κοινωνικά και ηλικιακά – όσο μπορέσαμε  -  τις ανάγκες ενός σύγχρονου ψηφοδελτίου».

Το ψηφοδέλτιο της Αργολίδας αποτελείται από τους Γιώργο Γαβρήλο (Δικηγόρος, δημοτικός σύμβουλος Ασίνης, αντιπρόεδρος περιφερειακού συμβουλίου, Γιάννη Γκιόλα (δικηγόρος, νυν βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ), Μαρία Καρασταμάτη (αγρότισσα από την Επίδαυρο), Παρασκευή Σκούρτη (νηπιαγωγός από την Ερμιόνη, πρώην σχολική σύμβουλος).
 

Τα χαρακτηριστικά των υποψηφίων στην Αργολίδα παρουσίασε ο Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής

Ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής δήλωσε ότι αυτές οι εκλογές αποτελούν «μια κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση στην οποία συγκρούονται δύο μεγάλα στρατόπεδα, τα ίδια στρατόπεδα που υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη. 

Από τη μια μεριά το στρατόπεδο της νεοφιλελεύθερης οπισθοδρόμησης, που εκπρόσωπός τους σήμερα στη χώρα μας είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία και από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ που με την Προοδευτική Συμμαχία προσπαθεί να συσπειρώσει όλες τις προοδευτικές δυνάμεις στον κεντροαριστερό χώρο.

Αυτή είναι η βασική σύγκρουση και το αποτέλεσμα αυτής της σύγκρουσης, θα καθορίσει για πολλά χρόνια το συσχετισμό δυνάμεων στην Ελληνική κοινωνία.

Άρα ο καθένας θα πρέπει να ξέρει ότι η ψήφος του στις 7 Ιουλίου έχει πολύ μεγάλη βαρύτητα για το μέλλον και το δικό του και των παιδιών του».

Στην παρουσίαση τοποθετήθηκε και η υποψήφια βουλευτής Μαρία Καρασταμάτη, η οποία είπε μεταξύ άλλων: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποιος μας έφερε ως εδώ, για να περάσουμε μια οδυνηρή 10ετία. Το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία δεν πέρασαν από την κολυμβήθρα του Σιλωάμ ξαφνικά. Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε με επιτυχία να απαλύνει τις πληγές των προηγούμενων ετών και έβαλε τη χώρα σε μία κανονικότητα, ώστε να μπορούμε να ονειρευόμαστε και να ελπίζουμε για ένα καλύτερο αύριο.
 

Μπριτζ Αργολίδα

Bloggers Αναγνώστης

Στείλε την Αγγελία σου

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.