Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ενοχλείται από διαρροές προτάσεων που κάνει για υποψήφιους βουλευτές η νομαρχιακή ΣΥΡΙΖΑ

Μόνο τα ονόματα όσων αποδέχονται την πρόταση μεταβιβάζονται στη Κεντρική Εκλογική Επιτροπή
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 11 Ιουν. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Ενοχλημένη από τις διαρροές ονομάτων τα οποία έχουν πέσει στο τραπέζι για να μπουν στο ψηφοδέλτιο της Αργολίδας, εμφανίζεται η νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας.

Μάλιστα, με ανακοίνωσή της, συμπεραίνει ότι η ονοματολογία «δεν εξυπηρετεί προφανώς την ενημέρωση των πολιτών του νομού».

Η ΝΕ Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ, στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Επειδή γίνεται πολύ θόρυβος τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τις υποψηφιότητες του ΣΥΡΙΖΑ στις ερχόμενες εκλογές και δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις στη κοινή γνώμη του Νομού, χρειάζεται να γίνουν ορισμένες διευκρινήσεις πάνω στη διαδικασία που είναι σε εξέλιξη.

Τις μέρες αυτές στις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ διατυπώνονται προτάσεις για τις υποψηφιότητες. Τα ονόματα όσων αποδέχονται την πρόταση, και μόνον αυτά, μεταβιβάζονται στη Κεντρική Εκλογική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και της ΠΣ, και αυτή, σε διάλογο με τη ΝΕ Αργολίδας, διαμορφώνει τη τελική πρόταση προς τη Κεντρική Επιτροπή.

Συνεπώς κάθε διαφορετική εκδοχή που δημοσιεύεται είναι τουλάχιστον αναληθής και η ονοματολογία που συνοδεύεται με φανταστικά σενάρια δεν εξυπηρετεί προφανώς την ενημέρωση των πολιτών του νομού μας».
 

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.