Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Καλοκαιρινό αντάμωμα των μελών του Συλλόγου των απανταχού Ναυπλιέων «Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ».

Μύρισε καλοκαίρι για τους Ναυπλιώτες της Αθήνας

Αντάμωμα των μελών του Συλλόγου των απανταχού Ναυπλιέων «Ο Ναύπλιος».

Μέσα σε μια παλιά-ειδυλιακή γειτονιά της Αθήνας «του Ψυρρή» που θυμίζει Ανάπλι το Δ.Σ. του Συλλόγου Απανταχού Ναυπλιέων «Ο Ναύπλιος» οργάνωσε καλοκαιρινό αντάμωμα των μελών του Συλλόγου την Κυριακή 9 Ιουνίου το μεσημέρι.

Στην γνωστή ταβέρνα «στου Κορρέ» στην πλατεία Ψυρρή έγινε το καλοκαιρινό γλέντι των Αναπλιωτών της Αθήνας. Αθρόα – μαζική προσέλευση όλων των ηλικιών των μελών του Συλλόγου συγκίνησε και εξέπληξε ευχάριστα το Δ.Σ. που για πρώτη φορά επιχειρεί παρόμοια εκδήλωση. Τα μέλη του Συλλόγου γέμισαν κυριολεκτικά την ταβέρνα του Κορρέ και απόλαυσαν φαγητό και ζωντανή μουσική με την ορχήστρα του καταστήματος. Το γλέντι κορυφώθηκε με χορό από πολλά μέλη με πρώτο τραγούδι το «Λαλούδι της Μονεβασιάς» που έκανε του Ναυπλιώτες να σηκωθούν για χορό και γλέντι. Ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου με πλούσια δώρα προσφορά μόνον των καταστημάτων της Αθήνας.

Ο Πρόεδρος Κώστας Κολόκας εκ μέρους του Δ.Σ. ευχαρίστησε όλα τα μέλη για την παρουσία τους και την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι σε όλους.

Η όμορφη αυτή εκδήλωση πήρε και λίγο προεκλογικό χρώμα, καθώς παρόντες ήταν ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και βουλευτής Β΄ Αθήνας Άδωνις Γεωργιάδης με τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου που έχει ιδιαίτερους δεσμούς με το Ναύπλιο, ο Βουλευτής Αργολίδος κ. Γιάννης Μανιάτης, ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ κ. Π. Χριστίδης, ο επανεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος του Δ. Αθηναίων κ. Χρ. Τεντόμας ο οποίος και απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του εκλεγέντος Δημάρχου Αθηναίων κ. Μπακογιάννη, ο Γεν. Γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Μ. Καλατζόπουλος, η υποψ. βουλευτής της Ν.Δ. στο νομό Αργολίδος κ. Ε. Παναγιωτοπούλου, και πολλοί άλλοι Ναυπλιώτες επώνυμοι της Αθηναϊκής Κοινωνίας.

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.