Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Το ευχαριστώ του Τάσου Χρόνη

Ευθύνη για την επόμενη μέρα.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 5 Ιουν. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Με την επικύρωση των αποτελεσμάτων από το Πρωτοδικείο Ναυπλίου ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης απευθύνει τις ευχαριστίες του σε όλους όσους διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα και τους υπόσχεται ότι θα διοικήσει με βάση τους τέσσερις πυλώνες που υποσχέθηκε: καθημερινότητα, αναπτυξιακή πολιτική, διαφάνεια και ισονομία.

Όπως σημειώνει ο Τάσος Χρόνης:

«Μετά τα σημερινά επίσημα αποτελέσματα από το Πρωτοδικείο Ναυπλίου, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους όσοι διαμόρφωσαν το νικηφόρο αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου.

Οι δημότες της Επιδαύρου μας έδωσαν τη μεγάλη νίκη. Μας έδωσαν την ευκαιρία που ζητήσαμε και μάλιστα με καθαρή εντολή από την πρώτη Κυριακή, ενώ υπήρχαν τέσσερις συνδυασμοί. Αυτό μας γεμίζει χαρά αλλά και ευθύνη για την επόμενη μέρα. Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου είμαστε ήδη στο στάδιο της προετοιμασίας για να επαναφέρουμε το Δήμο Επιδαύρου στην κανονικότητα.

Οι τέσσερις πυλώνες με τους οποίους πορευθήκαμε στην προεκλογική περίοδο είναι αυτοί που θα μας καθοδηγούν κατά την διάρκεια της θητείας μας. Η καθημερινότητα, η αναπτυξιακή πολιτική, η διαφάνεια και η ισονομία είναι αυτά για τα οποία θα λογοδοτούμε από εδώ και πέρα!

Οι εκλογές τελείωσαν και καλούμε όλες τις υγιείς δυνάμεις του Δήμου μας να σταθούν δίπλα μας για να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα. Να ξαναφέρουμε το Δήμο μας στο επίπεδο που του αξίζει, στο επίπεδο που οφείλουμε να τον έχουμε.

Συγχαρητήρια σε όλους του εκλεγμένους, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, αλλά και σε όλους όσους εκτέθηκαν και έδωσαν τον αγώνα τους. Είστε όλοι χρήσιμοι, δεν περισσεύει κανείς.

Συγχαρητήρια επίσης στη νέα Περιφερειακή αρχή και τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα αλλά και στους εξ Αργολίδας εκλεγμένους και πλέον συνεργάτες μας για την πρόοδο της Αργολίδας και της Επιδαύρου».

Μπριτζ Αργολίδα

Bloggers Αναγνώστης

Στείλε την Αγγελία σου

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.