Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Οι κομάντο του Τσίπρα στην Αργολίδα

Οι κομάντο του Τσίπρα στην Αργολίδα

Η έκπληξη και τα ονόματα του ψηφοδελτίου

Ολοκληρώνονται οι διεργασίες σε τοπικό επίπεδο για την συμπλήρωση του ψηφοδελτίου με το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ θα διεκδικήσει την ψήφο των Αργολιδέων στις εθνικές εκλογές.

Εκτός του νυν βουλευτή Γιάννη Γκιόλα έχει εκφραστεί ενδιαφέρον από αρκετούς και η επιλογή πιθανότατα να γίνει από τα ονόματα αυτά, χωρίς να αποκλείεται και η έκπληξη.

Η Νομαρχιακή επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ, από κοινού με την οργάνωση Ναυπλίου ήδη έχουν συνεδριάσει και έβαλαν στο τραπέζι τα ονόματα με τα οποία θα συγκροτηθεί το ψηφοδέλτιο. Η οριστική απόφαση βέβαια θα ληφθεί από την Κουμουνδούρου.

Εκτός από το νυν βουλευτή στη λίστα μεταξύ άλλων είναι ο Τάκης Πεβερέτος, ο Δημήτρης Παπαδριανός, ο Γιώργος Μπιμπής, ενώ συζητείται ακόμα και το όνομα του Σπύρου Αντωνόπουλου, της Ελένης Πετσιώτη και της Χριστίνας Ξενάκη.

Ενδιαφέρον για να μπουν στο ψηφοδέλτιο φέρονται να έχουν εκδηλώσει ακόμα ο Γιώργος Γαβρήλος, ο Νίκος Παπάς, ο Χρήστος Καραντζούλης και άλλοι.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ (argolidaportal.gr)

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.