Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οι κομάντο του Τσίπρα στην Αργολίδα

Οι κομάντο του Τσίπρα στην Αργολίδα

Η έκπληξη και τα ονόματα του ψηφοδελτίου

Ολοκληρώνονται οι διεργασίες σε τοπικό επίπεδο για την συμπλήρωση του ψηφοδελτίου με το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ θα διεκδικήσει την ψήφο των Αργολιδέων στις εθνικές εκλογές.

Εκτός του νυν βουλευτή Γιάννη Γκιόλα έχει εκφραστεί ενδιαφέρον από αρκετούς και η επιλογή πιθανότατα να γίνει από τα ονόματα αυτά, χωρίς να αποκλείεται και η έκπληξη.

Η Νομαρχιακή επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ, από κοινού με την οργάνωση Ναυπλίου ήδη έχουν συνεδριάσει και έβαλαν στο τραπέζι τα ονόματα με τα οποία θα συγκροτηθεί το ψηφοδέλτιο. Η οριστική απόφαση βέβαια θα ληφθεί από την Κουμουνδούρου.

Εκτός από το νυν βουλευτή στη λίστα μεταξύ άλλων είναι ο Τάκης Πεβερέτος, ο Δημήτρης Παπαδριανός, ο Γιώργος Μπιμπής, ενώ συζητείται ακόμα και το όνομα του Σπύρου Αντωνόπουλου, της Ελένης Πετσιώτη και της Χριστίνας Ξενάκη.

Ενδιαφέρον για να μπουν στο ψηφοδέλτιο φέρονται να έχουν εκδηλώσει ακόμα ο Γιώργος Γαβρήλος, ο Νίκος Παπάς, ο Χρήστος Καραντζούλης και άλλοι.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ (argolidaportal.gr)

Banner Home Design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.