Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πετράκος: Να είμαστε στο Περιφερειακό Συμβούλιο η φωνή των αγωνιζόμενων πολιτών

Δήλωση του υποψήφιου περιφερειάρχη για το αποτέλεσμα των εκλογών.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 27 Μάιος. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Στο 2,30% με 1.322 ψήφους κυμάνθηκε στην Αργολίδα η «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» του Θανάση Πετράκου.Όπως δηλώνει ο επικεφαλής της παράταξης, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα που τον φέρνει λίγο πιο κάτω από το 3%, δίνοντάς του προς το παρόν 2 έδρες:

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους πολίτες που ανεξάρτητα από ιδεολογική και πολιτική τοποθέτηση μας εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπήσουμε, στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, επιβραβεύοντας τη συνέπεια τη  σταθερότητα και την αγωνιστικότητα μας για τα προβλήματα της Πελοποννήσου  και των πολιτών της όλα αυτά τα χρόνια.

Δεσμευόμαστε:

Να συνεχίσουμε να πορευόμαστε όπως μέχρι σήμερα στον δημόσιο βίο.

Να είμαστε στο Περιφερειακό Συμβούλιο η φωνή των κινημάτων των αγωνιζόμενων πολιτών. 

Να αναπτύξουμε πρωτοβουλίες έτσι ώστε μαζί με τους πολίτες και άλλες περιφερειακές δυνάμεις με τις οποίες μπορούμε να συμπορευτούμε μετεκλογικά να δίνουμε τη μάχη για να αποτρέπουμε δυσμενείς εξελίξεις και να επιβάλουμε θετικές λύσεις για τα  συμφέροντα των πολιτών ενάντια στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές των κυρίαρχων δυνάμεων του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλες και όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού  αλλά και όλους και όλες τους φίλους-ες  της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» που δώσαμε με μεγάλη συντροφικότητα και  αυταπάρνηση  αυτή την δύσκολη αλλά ωραία μάχη. Η «Αγωνιστική Συνεργασία  Πελοποννήσου» ήρθε για να μείνει και  θα συνεχίσει  να λειτουργεί  συλλογικά και δημοκρατικά για  να είναι ο αγώνας της αποτελεσματικός για τα συμφέροντα των λαϊκών στρωμάτων».

Μπριτζ Αργολίδα

Bloggers Αναγνώστης

Στείλε την Αγγελία σου

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.