Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Από το Ναύπλιο στην Ευρωβουλή: Σαρώνει ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος

Άνετα πρώτος σε ψήφους με πάνω από 220.000.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 27 Μάιος. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Με χαρακτηριστική άνεση εκλέγεται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος είχε δεχθεί επίθεση από τον Παύλο Πολάκη λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές.

Με την ενσωμάτωση στο 77%, ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος ήδη είχε συγκεντρώσει πάνω από 220.000 ψήφους. Αυτή την στιγμή έχει μαζέψει 271.394 σταυρούς.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως οι δύο πρώτοι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ που εκλέγονται ευρωβουλευτές, ο Δημήτρης Παπαδημούλης και η Έλενα Κουντουρά, συγκεντρώνουν λιγότερες ψήφους αθροιστικά (περίπου 207.000 ψήφους).

Αποτελέσματα ευρωεκλογών

Αξίζει να σημειωθεί πως στις προηγούμενες ευρωεκλογές είχε σημειώσει ρεκόρ ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος ήταν υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, συγκεντρώνοντας περίπου 425.000 ψήφους. Από τη Νέα Δημοκρατία πρώτος είχε αναδειχθεί ο Μανώλης Κεφαλογιάννης με περίπου 225.000 ψήφους, νούμερο που απ' ότι φαίνεται θα ξεπεράσει ο Στέλιος.

Να σημειωθεί πως η καταγωγή του Στέλιου Κουμπουρόπουλου είναι από την Πρόνοια Ναυπλίου, κάτι που είχε επισημάνει και σε ομιλία που είχε δώσει στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου λίγες εβδομάδες πριν. 

 

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.