Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Ομάδα για χαμένα ζωάκια σε Ναύπλιο και Άργος

Ομάδα για χαμένα ζωάκια σε Ναύπλιο και Άργος

Σκοπός η ευκολότερη εξέρευση χαμένων τετράποδων

Μία ομάδα για χαμένα ζωάκια δημιουργήθηκε σε γνωστό social media. Ο σκοπός για τον οποίο δημιουργήθηκε η ομάδα «Χάθηκε ζώο στο Ναύπλιο - Άργος» είναι να υπάρχουν άνθρωποι πρόθυμοι να παρατηρούν τον χώρο που κινούνται ώστε να δώσουν την οποιαδήποτε πληροφορία για το χαμένο ζωάκι.

Γι αυτό χρειάζεται, κάθε μέλος (εάν επιθυμεί και με προσωπικό μήνυμα) να αναφέρει την περιοχή της κατοικίας του καθώς και την περιοχή που κινείται ευρύτερα. (Για παράδειγμα, περιοχή Πρόνοια στο Ναύπλιο, Αγία Τριάδα Πρόνοιας, Λαϊκή Αγορά Ναυπλίου).

Τα στοιχεία, που θα δοθούν μέσω προσωπικού μηνύματος, θα είναι γνωστά μόνο στους Διαχειριστές και δεν θα γνωστοποιηθούν δημόσια.

Επειδή στο Facebook υπάρχει μεγάλη ροή ενημερώσεων έτσι κάποιοι τυγχάνει να μην δουν μια νέα εξαφάνιση, γι αυτό πέρα από την δημόσια κοινοποίηση, θα στέλνεται προσωπικό μήνυμα στα μέλη. 

Κατά την διάρκεια της εξαφάνισης του ζώου, ο κηδεμόνας βρίσκεται σε πανικό, σύγχυση, και όσο περνάει η ώρα, σε απογοήτευση...

Εκεί έρχονται όλα τα μέλη της ομάδας, να διαβάζουν τις δημοσιεύσεις, να τις κοινοποιούν ώστε να μεγαλώσει το κοινό που θα μάθει για την εξαφάνιση του ζώου και να παρατηρούν στον χώρο που κινούνται μήπως και συμβάλλουν στην εύρεσή του.

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.