Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Ομάδα για χαμένα ζωάκια σε Ναύπλιο και Άργος

Σκοπός η ευκολότερη εξέρευση χαμένων τετράποδων
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 25 Μάιος. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Μία ομάδα για χαμένα ζωάκια δημιουργήθηκε σε γνωστό social media. Ο σκοπός για τον οποίο δημιουργήθηκε η ομάδα «Χάθηκε ζώο στο Ναύπλιο - Άργος» είναι να υπάρχουν άνθρωποι πρόθυμοι να παρατηρούν τον χώρο που κινούνται ώστε να δώσουν την οποιαδήποτε πληροφορία για το χαμένο ζωάκι.

Γι αυτό χρειάζεται, κάθε μέλος (εάν επιθυμεί και με προσωπικό μήνυμα) να αναφέρει την περιοχή της κατοικίας του καθώς και την περιοχή που κινείται ευρύτερα. (Για παράδειγμα, περιοχή Πρόνοια στο Ναύπλιο, Αγία Τριάδα Πρόνοιας, Λαϊκή Αγορά Ναυπλίου).

Τα στοιχεία, που θα δοθούν μέσω προσωπικού μηνύματος, θα είναι γνωστά μόνο στους Διαχειριστές και δεν θα γνωστοποιηθούν δημόσια.

Επειδή στο Facebook υπάρχει μεγάλη ροή ενημερώσεων έτσι κάποιοι τυγχάνει να μην δουν μια νέα εξαφάνιση, γι αυτό πέρα από την δημόσια κοινοποίηση, θα στέλνεται προσωπικό μήνυμα στα μέλη. 

Κατά την διάρκεια της εξαφάνισης του ζώου, ο κηδεμόνας βρίσκεται σε πανικό, σύγχυση, και όσο περνάει η ώρα, σε απογοήτευση...

Εκεί έρχονται όλα τα μέλη της ομάδας, να διαβάζουν τις δημοσιεύσεις, να τις κοινοποιούν ώστε να μεγαλώσει το κοινό που θα μάθει για την εξαφάνιση του ζώου και να παρατηρούν στον χώρο που κινούνται μήπως και συμβάλλουν στην εύρεσή του.

 

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.