Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
σάκοι ψηφοδελτίων

Εκλογικοί Αχθοφόροι

Σάκοι με ψηφοδέλτια για αρσιβαρίστες

Μπορεί να κουραστούν λιγάκι παραπάνω αλλά θα τονώσουν το μυϊκό τους σύστημα, κι αν δεν αποκτήσουν κανένα κουσούρι με την μέση τους, τότε έχουν πιθανότητες οι δικαστικοί αντιπρόσωποι να αποκτήσουν κοιλιακούς.

Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τους περισσότερους δικαστικούς αντιπροσώπους που θα πάρουν μέρος στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής. Η Περιφέρεια δεν προέβλεψε για την κατανομή του βάρους των ερωψηφοδελτίων σε περισσότερους του ενός σάκους κατά τμήμα με αποτέλεσμα ορισμένοι σάκοι να ζυγίζουν πάνω από 50 κιλά ο καθένας!

Φανταστείτε τώρα μια λεπτοκαμωμένη δικαστική αντιπρόσωπο που ζυγίζει η ίδια 50-60 κιλά να πρέπει να σηκώσεις έναν σάκο ίσο με το βάρος του σώματός της. Φυσικά ούτε και οι άντρες θα έχουν εύκολο έργο. Βλέποντας το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από την Περιφέρεια, ο δήμος Ναυπλιέων θα διαθέτει καροτσάκι για την μεταφορά των σάκων έως το αυτοκίνητο του δικαστικού αντιπροσώπου. Τώρα το τι θα γίνει από εκεί και μετά δεν ξέρουμε, αλλά με τα χρήματα που αποζημιώνονται οι δικαστικοί θα μπορούσαν να διαθέσουν κάποια σαν χαρτζιλίκι σε αχθοφόρους.

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.