Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Πως οραματίζεται το Ναύπλιο και τα χωριά ο Σαλεσιώτης

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης του υποψήφιου δημάρχου Ναυπλιέων λίγα 24ωρα πριν την κάλπη.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 24 Μάιος. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Με την γνωστή αμεσότητα που τον διακρίνει ο Τάσος Σαλεσιώτης ξετυλίγει τις σκέψεις του για τον Δήμο Ναυπλιέων στον Άκη Γκάτζιο, σε μία συνέντευξη όπου μπαίνουν αρκετά θέματα στο τραπέζι και προτάσεις που παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων, επικεφαλής του συνδυασμού «Ναυπλία Πρωτεύουσα», αποκαλύπτει πως φαντάζεται ο ίδιος το Ναύπλιο με τις ιδιαιτερότητες που έχει σαν πόλη. Βάζει την ανάπτυξη της Παλιάς Πόλης και της Πρόνοιας σε ένα νέο πλαίσιο, προτάσσοντας την αναγκαιότητα να γίνει μία ολοκληρωμένη μελέτη που θα εξετάζει όλες τις δυνατές παραμέτρους.

Συνέντευξη Τάσου Σαλεσιώτη στον Άκη Γκάτζιο

Τονίζεται από μέρους του η μεγάλη σημασία που έχουν οι υποδομές για μία σύγχρονη πόλη, με τον ίδιο να προτείνει επαναστατικές αλλαγές για το Ναύπλιο, χωρίς να αφήνει απ' έξω τις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες.

Ακόμα ο κ. Σαλεσιώτης μιλά για τα σκουπίδια, το νερό, το λιμάνι, τον πολιτισμό και τον τουρισμό. Και φυσικά απαντά στο ερώτημα που θα βρει τα χρήματα για να κάνει όλα αυτά που οραματίζεται.

Παρακολουθείστε την συνέντευξη:

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.