Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Αβγώ Theater Group

Η ομάδα Αβγώ Theater Group παρουσιάζει τη νέα της θεατρική παραγωγή στο Ναύπλιο

«Μη φύγεις, επιστρέφω»: Μία παράσταση για το θέμα της «μετάβασης».
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 23 Μάιος. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Η ομάδα Αβγώ Theater Group, στο πλαίσιο του μαθήματος της θεατρικής παραγωγής με εισηγήτρια την κα. Άννα Τσίχλη, θα ανεβάσει στο Φεστιβαλάκι Θεατρικής Παραγωγής την παράσταση «Μη φύγεις, επιστρέφω» στις 25 και 28 Μαΐου.

Η δράση αυτή θα λάβει χώρα από τις 22.00 στο πάρκο επί της γωνίας Μιχαήλ Ιατρού και Σπύρου Γιαννόπουλου (πίσω από το Lidl). Η παράσταση βασίζεται στις τεχνικές του θεάτρου επινόησης.

Η παράσταση Μη φύγεις, επιστρέφω βασίζεται σε πρωτότυπο κείμενο, που δημιουργήθηκε από την ομάδα αβγώ theater group, μέσα από έρευνα για το θέμα της «μετάβασης».

Αβγώ Theater Group

Στην παράσταση παρουσιάζονται τα στάδια της ψυχολογίας που ακολουθεί το άτομο που μεταβαίνει από μία γνωστή κατάσταση του εαυτού, σε μια νέα κατάσταση. Με αφετηρία το εσωτερικό χάος και την άρνηση ακολουθεί μία πορεία και καταλήγει στην εκ νέου αναγνώριση και αποδοχή του εαυτού. Αυτή η αφήγηση δίνεται μέσα από την μετεφηβική ματιά που χαρακτηρίζει τα μέλη της ομάδας.

Η ομάδα Αβγώ Theater group δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2018 για της ανάγκες του εν λόγω μαθήματος και αποτελείται από φοιτητές του τμήματος Θεατρικών Σπουδών και έναν κάτοικο Ναυπλίου. Η ομάδα για το 2019 ασχολήθηκε με το θέατρο της επινόησης.

25 και 28 Μαΐου 
«Μη φύγεις, επιστρέφω»,
Αβγώ Theater Group
Πάρκο στην γωνία Σπ. Γιαννόπουλου και Μιχαήλ Ιατρού,
Ναύπλιο Ώρα: 22.00-23.00

Χάρτης

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.