Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Το μήνυμα Νίκα από το Άργος: Η Πελοπόννησος δεν αντέχει άλλες υποσχέσεις

Ποιές προτεραιότητες έθεσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης μιλώντας στο Αργολικό κοινό.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΚυρ. 19 Μάιος. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Σε μια δυναμική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε η πολιτική ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αργολίδας, την Παρασκευή 17 Μαΐου, στις 20.30. 

Ο Παναγιώτης Νίκας ευχαρίστησε το κοινό της Αργολίδας για την υποδοχή και τη στήριξη του και τον πρώην Υπουργό & Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη για την παρουσία και τα θερμά του λόγια.

Νίκας Άργος

Κατά την ομιλία του, ο Παναγιώτης Νίκας, τόνισε ότι η Αργολίδα και η Πελοπόννησος δεν αντέχουν άλλες υποσχέσεις... «Όπως σε κάθε περιοχή της Πελοποννήσου, έτσι και στο 'Αργος, το μήνυμα που παίρνουμε από τον κόσμο είναι σαφές και ξεκάθαρο. Αλλαγή ΤΩΡΑ! Τί άλλαξε στην Αργολίδα άραγε, μετά από 9 χρόνια, 2 ΕΣΠΑ και εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ; Ο Ανάβαλος έγινε πανελλήνιο ανέκδοτο, το οδικό δίκτυο μιας από τις πιο ιστορικές περιοχές της Ελλάδος απαράδεκτο, η πολιτική προστασία και οι κοινωνικές δομές...ανύπαρκτες... Κανένα μεγάλο έργο δεν έγινε στην Αργολίδα! Κανένα έργο που θα φέρει ανάπτυξη! Η ανάπτυξη δεν έρχεται με υποσχέσεις, λαϊκισμό και ψευδολογία, έρχεται μόνο με σχέδιο και ορθολογική αξιοποίηση των πολύτιμων πόρων. Η ανάπτυξη έρχεται με τα μεγάλα έργα πνοής, που αλλάζουν τη ζωή μας προς το καλύτερο, που δημιουργούν πλούτο και τις προϋποθέσεις εκείνες για να κρατήσουμε τα παιδιά μας στον τόπο τους & αυτό είναι αναγκαίο τώρα, περισσότερο από ποτέ». 

Νίκας Άργος

«Ο Συνδυασμός «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» και προσωπικά ο Παναγιώτης Νίκας εγγυώνται τη μετάβαση από την οικογενειοκρατία και τη στασιμότητα, στη διαφάνεια και την παραγωγή έργου. Στις επερχόμενες εκλογές της 26ης Μαΐου περνάμε από τα λόγια στα έργα γιατί πολιτική είναι το αποτέλεσμα!», συμπλήρωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης

«Το Άργος, η Αργολίδα και η Πελοπόννησος ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΕΛΙΔΑ γιατί ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!», τόνισε.

Νίκας Άργος

Νίκας Άργος

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.