Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Κωνσταντίνος Σταθογιαννόπουλος συνέντευξη Άκης Γκάτζιος

Συνέντευξη Σταθογιαννόπουλου: «Όχι μόνο γουρνοπούλα και μαραθώνιοι»

Ο δικηγόρος του Ναυπλίου και υποψήφιος με τον συνδυασμό του Τάσου Σαλεσιώτη ξετυλίγει τις σκέψεις του στον Άκη Γκάτζιο και το anagnostis.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 16 Μάιος. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Τους λόγους που τον οδήγησαν να θέσει υποψηφιότητα στο πλευρό του Τάσου Σαλεσιώτη εξήγησε ο Κωνσταντίνος Σταθογιαννόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο anagnostis.

Χειμαρρώδης και ουσιαστικός, ο Ναυπλιώτης δικηγόρος αποκάλυψε στον Άκη Γκάτζιο τι τον στεναχωρεί και πως ονειρεύεται το Ναύπλιο. Μιλά για θέματα καθημερινότητας, για κοινωνική πολιτική, για τον τρόπο λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου, για το πως μπορεί να αναπτυχθεί η τοπική οικονομία.

Κωνσταντίνος Σταθογιαννόπουλος συνέντευξη Άκης Γκάτζιος

«Απευθυνόμαστε στους ανθρώπους που πραγματικά θέλουν να δουν το Ναύπλιο να πάει μπροστά, σε αυτούς που αρέσκονται σε λιγότερη γουρνοπούλα και λιγότερα πανηγύρια», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτωντας πως υπάρχουν και άλλοι τομείς που πρέπει παράλληλα να αναπτυχθούν για να γίνει ο Δήμος Ναυπλιέων ένας σύγχρονος Δήμος.

Από την κουβέντα δεν έλειψε η αναφορά στον τρόπο επιλογής υποψηφίων από κάποιες δημοτικές παρατάξεις και κατά πόσο αυτοί έχουν τα προσόντα να υπηρετήσουν σωστά τον Δήμο. Ως βασική προϋπόθεση για την ενασχόληση με τα κοινά έθεσε την επαγγελματική επάρκεια, αναφερόμενος προσωπικά και στην δική του πολυετή σταδιοδρομία ως δικηγόρος.

Παρακολουθείστε την συνέντευξη: 

 

Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία τον ξενώνα Leone Guest House(Παπανικολάου 34) στο Παλιό Ναύπλιο.

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.