Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ο Τάσσος, το ξενοδοχείο και η πολυτελής διαμονή

Πως βρέθηκε το όνομα του Τάσσου Χειβιδόπουλου στους πελάτες
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 16 Μάιος. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Ο Τάσσος Χειβιδόπουλος τοποθετείται σχετικά με την τιμολόγηση στο όνομά του σε πολυτελές ξενοδοχείο της ευρύτερης περιοχής του Ναυπλίου, όπως αποκαλύπτεται από μερίδα του τοπικού τύπου.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων ο Τάσσος Χειβιδόπουλος:

«Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις προσπάθειες κάποιων «δημοσιογράφων», που κοστολογούν φθηνά την ενημέρωση, κάποιων, που πολιτική τους είναι η σπίλωση των άλλων, για να κρύψουν τις δικές τους παρανομίες και κάποιων που αναζητούν με αγωνία 5 λεπτά δημοσιότητας και λειτουργούν ως εκτοξευτήρες λάσπης και παραπληροφόρησης.

Επειδή πληροφορήθηκα από δημοσιογράφους, ότι βρίσκεται σε εξέλιξη οργανωμένο σχέδιο συκοφάντησής μου, με τη διοχέτευση κάποιων φωτοτυπιών τιμολογίου, που με φέρει να διαμένω σε πολυτελές ξενοδοχείο της Κάντιας πέρσι τον Ιούλιο, έχω να δηλώσω τα παρακάτω:

Στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο δεν έχω διαμείνει ποτέ, ούτε εγώ, ούτε κάποιο μέλος της οικογένειάς μου.

Το έχω επισκεφθεί μια μόνο φορά, μετά από πρόσκληση του ιδιοκτήτη, προκειμένου να βοηθήσω στην επίλυση ενός σοβαρού προβλήματος της λειτουργίας του.

Έκανα μόνο τις κρατήσεις (ως πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του DANAON CUP 2018),προκειμένου να διαμείνουν στο ξενοδοχείο ο δρ Μουσταφά Χασάν, Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης και μέλος της ΔΟΕ, ο οποίος είναι μεγάλη προσωπικότητα του παγκόσμιου αθλητισμού και τα μέλη του προεδρείου της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος που τον συνόδευαν, τα οποία συνάντησα δημόσια στη καφετέρια του Ξενοδοχείου.

Αφορά την φιλοξενία τους στα πλαίσια του διεθνούς τουρνουά χειροσφαίρισης DANAON CUP, που διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια με συνδιοργανωτές την Π. Ε. Αργολίδας , τον Δήμο Άργους Μυκηνών, τον Δήμο Ναυπλιέων, το Επιμελητήριο Αργολίδας και τον Σύλλογο Επαγγελματιών Τουρισμού Τολού και τελεί υπό την αιγίδα της ΟΧΕ και της IHF και στο οποίο πέρσι συμμετείχαν περισσότεροι από 1000 αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που, στις έξι ημέρες τους στην Αργολίδα, την κατέστησαν το κέντρο του αθλήματος της χειροσφαίρισης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το τιμολόγιο αυτό ανέλαβε να πληρώσει εταιρεία χορηγός (τα πέντε τελευταία χρόνια) του τουρνουά και, λόγω της καθυστέρησης, εγγυήθηκα προσωπικά στον ιδιοκτήτη του, για να διαφυλάξω την αξιοπιστία του τουρνουά.
Εγγυήθηκα προσωπικά και όχι με χρήματα της Περιφέρειας, δηλαδή από την τσέπη μου.
Άλλωστε υπάρχει εκτεταμένο ρεπορτάζ των τοπικών ΜΜΕ για το τουρνουά και τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, καθώς και φωτογραφίες που αποδεικνύουν τα παραπάνω.

Καλώ λοιπόν την δ/νση του ξενοδοχείου να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διορθώσεις του τιμολογίου, σχετικά με το ποιοι διέμειναν σε αυτό.

Σε ό,τι αφορά την λάσπη που υφίσταμαι, καταλαβαίνω την ανάγκη κάποιων να εξαφανίσουν τα πινάκια δικαστηρίων, που φέρουν συνεργάτες τους ως κατηγορούμενους για βαριά αδικήματα, όπως της πλαστογραφίας, της εκβίασης και της δωροληψίας, ενώ αναμένονται και τα δικά τους κατηγορητήρια για συνέργειες.

Στην προσπάθειά τους αυτή προσπαθούν να βάλουν στο κάδρο και άλλους, όπως ο Περιφερειάρχης και συνάδελφοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, οι οποίοι φυσικά δεν έχουν καμία εμπλοκή στην υπόθεση.
Επί ένα μήνα προσπαθούν να δημιουργήσουν δήθεν σκάνδαλα για να συμψηφίσουν τα δικά τους.

Σήμερα διένειμαν και τη εφημερίδα «Δημοσιογράφος» στα χωριά. Την εφημερίδα «Δημοσιογράφος», που είναι ιδιοκτήτης και εκδότης ο πατέρας συνεργάτιδας του Δημάρχου Καμπόσου, αμειβομένης συνεργάτιδας…

Όση λάσπη και ψεύδη και αν ρίξουν με την εφημερίδα του Γιάννη Πιτσάκη, του πατέρα της αμειβομένης, συνεργάτιδας του Καμπόσου, γνωστό κανάλι της Πελοποννήσου και site του Νομού, καθημερινών υμνητών του Δημάρχου Καμπόσου και όσους άλλους και άλλους και να χρησιμοποιήσουν, δεν σας φοβάμαι.

Άλλοι και άλλες είναι κατηγορούμενοι ή δίνουν ανωμοτί κατάθεση.

Άλλη δικάζεται σήμερα για τη γνωστή υπόθεση στα δικαστήρια Ναυπλίου.

Επέλεξαν σήμερα να με συκοφαντήσουν, για να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες από τη δικάσιμο, για το γνωστό σκάνδαλο της συνεργάτιδας του Δημάρχου Καμπόσου.

Όχι εγώ, όχι εγώ, σκηνοθέτες της οδού Καποδιστρίου.

Το έχω πει και την προηγούμενη εβδομάδα και θα το λέω, καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.

Μόνο προκαλώ τους κατασκευαστές – σκηνοθέτες-ιδες, να δημοσιεύσουν το πολυσέλιδο ποινικό μητρώο τους και ύστερα να μιλούν για εμένα, που είναι λευκό, κατάλευκο.

Αφήστε τους άλλους στην άκρη.

Εγώ είμαι ο στόχος σας, διότι εγώ είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Άργους-Μυκηνών.

Γνωρίζετε για την επερχόμενη ήττα σας και κατασκευάζετε , διοχετεύετε και παρουσιάζετε μαύρα παραμύθια».

Μπριτζ Αργολίδα

Bloggers Αναγνώστης

Στείλε την Αγγελία σου

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.