Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πήραν Γαλάζια σημαία Κονδύλι και Πλάκα - Πρωταθλητής στην Αργολίδα ο Δήμος Ναυπλιέων

Δύο επιπλέον γαλάζιες σημαίες για την Αργολίδα που έφθασε τις πέντε.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 15 Μάιος. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Εθνικό Χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος «Γαλάζια Σημαία» στη χώρα μας, οι βραβεύσεις ακτών, μαρινών και σκαφών αειφόρου τουρισμού για το 2019.

Με 515 βραβευμένες ακτές, η Ελλάδα κατέχει την 2η θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 47 χώρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος, στο σύνολο των 47 χωρών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, η Ελλάδα κατείχε το 12% των συνολικών βραβεύσεων. Πρώτη στην Ελλάδα αναδείχθηκε φέτος, με 92 σημαίες, η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής. Η Διεθνής Επιτροπή βράβευσε φέτος 3.797 ακτές, 695 μαρίνες και 67 σκάφη αειφόρου τουρισμού σε όλο τον κόσμο.

Κερδισμένη βγαίνει η Αργολίδα και συγκεκριμένα ο Δήμος Ναυπλιέων που βραβεύτηκε με δύο νέες γαλάζιες σημαίες για τις παραλίες Κονδύλι και Πλάκα Δρεπάνου. Παράλληλα κράτησαν τα σκήπτρα η Καραθώνα, το Τολό και η ιδιωτική παραλία Χηνίτσα στο Πορτοχέλι. Συνολικά οι παραλίες της Αργολίδας που πήραν φέτος την Γαλάζια Σημαία είναι πέντε, έναντι τεσσάρων της Αρκαδίας που παραμένει ουραγός της Πελοποννήσου.

Γαλάζιες σημαίες

Γαλάζιες σημαίες

Γαλάζιες σημαίες

 

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.