Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Γλίτωσαν από βέβαιο θάνατο την ημέρα της επετείου του γάμου τους

Γλίτωσαν από βέβαιο θάνατο την ημέρα της επετείου του γάμου τους

Η εικαστικός Νένα Στογιάνοβιτς και ο σύζυγός της Άλεξ από το Ναύπλιο είχαν άγιο στο δρόμο του Ξηροπήγαδου
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 4 Μάιος. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Η τύχη ήταν με το μέρος τους και βοήθησε για να μην υπάρχουν χειρότερα. Η γνωστή εικαστικός Νένα Στογιάνοβιτς και ο σύζυγός της Άλεξ θα θυμούνται αυτό το Σάββατο σε όλη τους τη ζωή.

Ξεκίνησαν το πρωί για να πάνε προς την Κυνουρία να γιορτάσουν την επέτειο του γάμου τους. Από τις λίγες φορές που δεν πήραν μαζί στην εκδρομή τα παιδιά τους. 

Λίγο έξω από το Ξηροπήγαδο το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Άλεξ, ο οποίος είναι έμπειρος οδηγός, με επαγγελματικό ελληνικό δίπλωμα, αλλά και σερβικό, άρχισε να χάνει την πρόσφυση στο οδόστρωμα και να κινείται ανεξέλεγκτα δίπλα στο τεράστιο γκρεμό, με αποτέλεσμα να ντελαπάρει, ευτυχώς πάνω στο δρόμο.

Για καλή τους τύχη δεν έπαθαν ούτε γρατζουνιά.

Γλίτωσαν από βέβαιο θάνατο την ημέρα της επετείου του γάμου τους

Αρκετές ώρες αργότερα η Νένα Στογιάνοβιτς, άρχισε να συνειδητοποιεί ότι κινδύνεψε η ίδια τους η ζωή. Ταραγμένη πλέον κοιτώντας τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει αμέσως μετά το ατύχημα, όταν ακόμα δεν είχε καταλάβει τη σοβαρότητά του, μίλησε στο anagnostis.org :

-Έχω την εντύπωση ότι τώρα έρχεται στη συνείδησή μας τί έχουμε βιώσει. Είμαστε τυχεροί που δεν πέσαμε στο γκρεμό. Όπως μου είπαν οι ντόπιοι έχουν γίνει τροχαία με θανάτους σε αυτό το σημείο.

Την ρωτήσαμε πώς ακριβώς έγινε το ατύχημα:

- Ούτε καν ξέρουμε... ούτε στην στροφή… ούτε χτυπήσαμε πολύ στο βράχο … Έβρεχε και ο δρόμος γλιστρούσε. Ήταν όπως τα πλακάκια στη πλατεία Συντάγματος του Ναυπλίου, συμπληρώνει.

- Πηγαίναμε να γιορτάσουμε το επέτειο του γάμου μας προς το Λεωνίδιο. Όπως κάθε χρόνο. Είναι οι μόνες φορές που βγαίνουμε χωρίς τα παιδιά.

Γλίτωσαν από βέβαιο θάνατο την ημέρα της επετείου του γάμου τους

Η ίδια επιδίωξε τη δημοσιοποίηση της περιπέτειάς της που παρολίγο να στοιχίσει την ίδια της τη ζωή και του συζύγου της, για να προσέχουν όσοι κινούνται σε αυτό το δρόμο. Και συμπληρώνει:

- Καλό είναι να το ξέρει ο κόσμος και να προσέχει. Ειδικά όταν ψιλοβρέχει. Είναι επικίνδυνος αυτός ο δρόμος.

Γλίτωσαν από βέβαιο θάνατο την ημέρα της επετείου του γάμου τους
 

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.