Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Η Νατάσσα Τουρλούκη στο πλευρό του Τατούλη για την Αργολίδα

Η Νατάσσα Τουρλούκη στο πλευρό του Τατούλη για την Αργολίδα

Η ιδιωτική υπάλληλος από το Λυγουριό στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Πελοποννήσου».

Η υποψηφιότητα της Νατάσσας Τουρλούκη με το συνδυασμό της «Νέας Πελοποννήσου» στο ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου γνωστοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 3 Μαΐου.

«Καλωσορίζω την υποψηφιότητα της Νατάσσας Τουρλούκη με τη Νέα Πελοπόννησο στην Αργολίδα και της εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα. Η εμπειρία της, η κατάρτισή της και η ενεργός συμμετοχή της στα κοινά αποτελούν πολύτιμα εφόδια που θα ενισχύσουν την προσπάθειά μας στην Αργολίδα και την Πελοπόννησο» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Η κα Νατάσσα Τουρλούκη από την πλευρά της τόνισε «με ιδιαίτερη χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόσκληση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη να συμπορευτώ με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου. Εκτιμώ τον κ. Τατούλη και το έργο του και είμαι διατεθειμένη να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις για τη συνέχιση και ενδυνάμωσή του ώστε να αξιοποιηθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Πελοποννήσου και της Αργολίδας προς όφελος των πολιτών και ιδίως της νέας γενιάς».

Η Νατάσσα Τουρλούκη είναι παντρεμένη, έχει δύο παιδιά και ζει στο Λυγουριό. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου με ειδίκευση στο Δημόσιο Οικονομικό. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος του ΚΤΕΛ Αργολίδας και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Λυγουριού.

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.