Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Reality που θα προβληθεί σε 10 χώρες θα γυριστεί στην Αργολίδα

Σουηδοί παραγωγοί ξανάρχονται στην Ερμιονίδα
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 23 Απρ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το Σουηδικό survivor "Eternal Glory" που γυρίστηκε σε ολόκληρη την Ερμιονίδα και την διαφήμισε επί δυόμισι μήνες στην Σουηδική Κρατική τηλεόραση με ακροαματικότητα πάνω από 65%, καθώς και στις τηλεοράσεις των υπολοίπων Σκανδιναβικών Χωρών, οι Σουηδοί Παραγωγοί, μετά από παρότρυνσή του Δήμου Ερμιονίδας και από συνεννοήσεις και συναντήσεις στις Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού, αποφάσισαν να κάνουν στην Ερμιονίδα τα γυρίσματα ενός reality αυτή την φορά. 

Η παραγωγή θα γίνει από την μεγαλύτερη Εταιρεία Παραγωγής Ταινιών της Σκανδιναβίας και θα προβληθεί όχι μόνο στην Σουηδία και στις υπόλοιπες Σκανδιναβικές Χώρες, αλλά και σε τουλάχιστον άλλες 10 Ευρωπαϊκές Χώρες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να το προβάλλουν.

Σουηδικό reality στην Ερμιονίδα

Οι προηγούμενες παραγωγές της εν λόγω Εταιρείας πραγματοποιήθηκαν στην Ίμπιζα της Ισπανίας και στον εξωτικό Άγιο Μαυρίκιο, έτσι μπορεί να αντιληφθεί κανείς την σπουδαιότητα, προβολή και αίγλη που θα προσδώσει στην περιοχή η διεξαγωγή των γυρισμάτων.

Όπως σημειώνει ο πρόεδρος της Επιτροπής Προώθησης του Τουρισμού Δήμου Ερμιονίδας Απόστολος Λαδάς: «Και αυτή την φορά εγώ, μαζί με τον Πρόεδρο του Πορτοχελίου κύριο Μανώλη Τριγκάκη, με την συνδρομή και υποστήριξη του Δημάρχου μας κυρίου Δημήτρη Σφυρή, θα βοηθήσουμε να γίνουν τα γυρίσματα στα ομορφότερα σημεία της περιοχής μας, ώστε μέσω της εκπομπής αυτής, να προβληθεί όσο το δυνατόν περισσότερο και καλύτερα, ο τόπος μας! Δεδομένης της εμβέλειας της εκπομπής, η περιοχή μας θα έχει μια τεράστια προβολή, και για πολύ χρόνο, στις χώρες που θα παιχτεί το reality».

Σουηδικό reality στην Ερμιονίδα

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγωγής αυτής έρχεται η Τηλεόραση της Δανίας για να γυρίσει ένα άλλο reality, το οποίο θα προβληθεί με παρόμοιο τρόπο με το Σουηδικό. Τα γυρίσματα και για τις δύο παραγωγές ξεκινούν τέλος Απριλίου και θα ολοκληρωθούν μέσα Ιουλίου. 

«Η εξωστρέφεια του Δήμου μας στα θέματα του Τουρισμού, έχει ουσιαστικά αποτελέσματα στην προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος με ελάχιστο, έως μηδενικό κόστος για τον Δήμο μας, αλλά με συνεχή προσωπική προσπάθεια και προσφορά των ανθρώπων της Τουριστικής Επιτροπής μας», καταλήγει ο κ. Λαδάς.

Bloggers Αναγνώστης

Στείλε την Αγγελία σου

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.