Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πλημμύρα ταλέντων στο Δημαρχείο Ναυπλίου

Ταλεντάκια από την Βαλένθια και την Βοϊβοντίνα στο δημαρχείο Ναυπλίου

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στο Το Valencia C.F. Elite Tournament «Διαμαντής Ανδρώνης» που διεξάγεται για δεύτερη χρονιά στο Ναύπλιο.

Το μέλλον της ποδοσφαιρικής Ευρώπης από τις ομάδες της Βαλένθια και της Βοϊβοντίνα, επισπεύτηκε σήμερα το Δημαρχείο Ναυπλίου. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στο Το Valencia C.F. Elite Tournament «Διαμαντής Ανδρώνης» που διεξάγεται για δεύτερη χρονιά στο Ναύπλιο.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, τους υποδέχτηκε εγκάρδια και «ως Κόουτς όχι βέβαια του ποδοσφαίρου αλλά του μπάσκετ» γαλούχησε τους νεαρούς αθλητές στο πνεύμα του Αθλητισμού, υπογραμμίζοντας όμως μεταξύ άλλων ότι θα πρέπει να έχουν βαθιά στο μυαλό τους πως «πρώτα είναι ο Θεός, μετά η πατρίδα, μετά η οικογένεια, το σχολείο και μετά το ποδόσφαιρο».

Πλημμύρα ταλέντων στο Δημαρχείο Ναυπλίου

Αναφερόμενος στην δημιουργία αθλητών και στην καλλιέργεια των ικανοτήτων τους ο Δήμαρχος Ναυπλιέων τους επεσήμανε ότι «δεν υπάρχει ταλέντο στα αθλήματα. Ταλέντο υπάρχει στην δουλειά και στην προπόνηση».

Τέλος ο κ. Κωστούρος ευχήθηκε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές «Υγεία, δύναμη, αντοχή» για να πετύχουν τους στόχους τους.

 

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.