Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
5η Διεθνή Έκθεση Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών, FRESKON

Τα φρούτα της Πελοποννήσου είναι τα καλύτερα

Δυναμική η συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην 5η Διεθνή Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών FRESKΟΝ.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 22 Απρ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Στην 5η Διεθνή Έκθεση Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών, FRESKON, συμμετείχε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 11 έως 13 Απριλίου, στo Εκθεσιακό Κέντρο της Δ.Ε.Θ. HELEXPO Θεσσαλονίκης.

Επιχειρηματίες και φορείς από την Πελοπόννησο φιλοξενηθήκαν στον περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπου είχαν την δυνατότητα να προβάλουν τα προϊόντα τους και να πραγματοποιήσουν προγραμματισμένες συναντήσεις με εμπόρους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

5η Διεθνή Έκθεση Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών, FRESKON

5η Διεθνή Έκθεση Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών, FRESKON

Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν παρουσία της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κας. Ολυμπίας Τελιγιορίδου, της  Υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης κας. Ελευθερίας Χατζηγεωργίου και  εκπροσώπων παραγωγικών τάξεων .

Η Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου κα. Κωνσταντίνα Νικολάκου στην ομιλία της κατά την διάρκεια των εγκαινίων αναφέρθηκε στην  συνεχή παρουσία της Πελοποννήσου σε διεθνή γεγονότα που προβάλουν τα προϊόντα και την γαστρονομία, αξιοποιώντας κάθε δυνατή προσπάθεια για ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

5η Διεθνή Έκθεση Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών, FRESKON

5η Διεθνή Έκθεση Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών, FRESKON

Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Πρωτογενή Τομέα της Π.Ε. Κορινθίας κ. Αλέξης Αλεξόπουλος σε δηλώσεις του ανέφερε την καθοριστική σημασία  της συμμετοχής των προϊόντων της Πελοποννήσου σε διεθνείς εκθέσεις, γεγονός που τα τελευταία χρονιά έχει συμβάλει καθοριστικά στην αύξηση στον τομέα των εξαγωγών.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου της Πελοποννήσου είχαν την δυνατότητα να γευτούν  τα μοναδικά φρέσκα φρούτα και λαχανικά καθώς και ξεχωριστούς χυμούς.

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.