Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Debate

Όρους θέτει ο Γόντικας για το Debate - Πετάει την σκούφια του ο Σαραβάκος

Ο Τατούλης όρισε τη Νικολάκου υπεύθυνη για την διευθέτηση των τεχνικών και διαδικαστικών λεπτομερειών της τηλεμαχίας.

Θετική απάντηση αλλά υπό όρους για το debate από τον επικεφαλή της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκο Γόντικα. Όπως σημειώνει ο ίδιος σε απάντησή του στην πρόσκληση Τατούλη:

«Η Λαϊκή Συσπείρωση θα πάρει μέρος σε ντιμπέιτ, εφόσον διεξαχθεί χωρίς τους φασίστες εγκληματίες της Χρυσής Αυγής και με όρους που θα καθιστούν τη συζήτηση ουσιαστική, να περιέχει ίδιες ερωτήσεις σε όλους, να δίνεται η δυνατότητα ανταπάντησης, για να μη γίνονται παράλληλοι μονόλογοι,.

Επίσης τηλεμαχία δεν μπορεί να γίνει μεταξύ δυο, για να περάσει η αντίληψη ότι υπάρχουν μόνο δυο ή τρεις και καμία εναλλακτική επιλογή για να στριμώξουν τη σκέψη του λαού και μάλιστα του αγανακτισμένου λαού και την ψήφο του.

Έτσι κι αλλιώς, τα αστικά κόμματα και τα στελέχη τους, είναι βγαλμένα από την ίδια μήτρα, είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν για τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα στην Πελοποννήσου και θα τα βρίσκουν μεταξύ τους, μόνο η παρουσία της Λαϊκής Συσπείρωσης θα είναι η διαφορετική φωνή .

Τα λαϊκά στρώματα της Πελοποννήσου πρέπει να σκεφτούν ποιος θα είναι δίπλα τους την επόμενη μέρα, ποιος θα κάνει πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση, ποιος θα αποκαλύπτει όσα αποφασίζονται, ποιος θα μπλοκάρει αντιλαϊκές αποφάσεις.

Για μας η μάχη των μαχών είναι ο αγώνας που δίνεται καθημερινά στους χώρους δουλειάς, στους δρόμους που είναι συγκεντρωμένα τα μικρομάγαζα, στο χωράφι, ο αγώνας για να πετύχει η απεργία, το μπλόκο, η διαδήλωση.

Καλούμε το λαό να δυναμώσει τη Λαϊκή Συσπείρωση στους Δήμους και στην Περιφέρεια, να δυναμώσει το ΚΚΕ παντού!»

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δημήτρης Σαραβάκος επισημαίνει πως από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα, τόνιζε την αναγκαιότητα οι υποψήφιοι να αντιπαρατεθούν με την κριτική και το πρόγραμμά τους μπροστά στους πολίτες της Πελοποννήσου.

Όπως σημειώνει ο επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών Πελοποννήσου: «Χαίρομαι που έστω και αργά ο κ. Τατούλης δέχτηκε την πρότασή μας. Και ελπίζω το debate να μην περιοριστεί μόνο σε ένα αλλά να υπάρξουν και άλλα ώστε οι ψηφοφόροι να αποφασίσουν με όσο το δυνατόν καλύτερα κριτήρια».

Ο κ. Σαραβάκος τονίζει πως είναι έτοιμος, χωρίς όρους, χαρτιά, συμβούλους και παρατρεχάμενους να αποδείξει στον πελοποννησιακό λαό πως υπάρχει διαφορά στην παράταξή του σε σχέση με αυτές των άλλων υποψηφίων.

Εντωμεταξύ εκπρόσωπος της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» για την διευθέτηση των τεχνικών και διαδικαστικών λεπτομερειών σχετικά με το debate που ζήτησε δημόσια ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, ορίστηκε η Κωνσταντίνα Νικολάκου.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.