Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Βίντεο αστυνομίας Καρυά

«Αυτά κύριε διοικητά είναι emoji» - Το απίστευτο βίντεο της αστυνομίας που γυρίστηκε στην Καρυά

Η ΕΛ.ΑΣ. μας εύχεται «καλό Πάσχα» με έναν ευφάνταστο τρόπο.

Το νέο σποτ της Ελληνικής Αστυνομίας συνιστά προσοχή στους οδηγούς και μας εύχεται «Kαλό Πάσχα». Τα γυρίσματα όπως θα διαπιστώσετε έγιναν στην γραφική Καρυά Άργους, γνωστή τηλεοπτικά και ως «Κολοκοτρωνίτσι».

Πρόκειται για ένα βιντεάκι μόλις 1 λεπτού και 45 δευτεροέπτων, στο οποίο πρωταγωνιστούν απλοί άνθρωποι -ο ηθοποιός Νίκος Ζωγράφος και ένας αστυνομικός από τη θεατρική ομάδα της ΕΛ.ΑΣ-, το οποίο δείχνει ένα άλλο πρόσωπο της Αστυνομίας, που εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια προβάλλει με κάθε τρόπο με σκοπό να δώσει το μήνυμα ότι η ασφάλεια κυρίως στους δρόμους, δεν είναι ζήτημα τιμωρίας και καταστολής, αλλά πρωτίστως μιας άλλης αντίληψης και συνεργασίας.  

Η τροχαία πήγε την Καρυά στην Ήπειρο

Το βίντεο είναι εξ ολοκλήρου παραγωγή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. Ήδη κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, (Facebook, Twitter, YouTube) και στο site της Αστυνομίας.  Από την ερχόμενη Πέμπτη, αποσπάσματα του βίντεο θα προβληθούν και στις τηλεοράσεις, με άδεια που έχει εκδοθεί από το ΕΣΡ, καθώς θα αποτελέσουν το τηλεοπτικό σποτ της ΕΛ.ΑΣ για το Πάσχα.

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.