Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home Design

Μαρία Καρανικόλα

Η Μαρία Καρανικόλα φέρνει νέα πνοή στην «Επόμενη Μέρα»

Μπολιάζει την παράταξή του με φρέσκα πρόσωπα ο Κωστούρος

Ένα φρέσκο πρόσωπο με καλλιτεχνικές ευαισθησίες και πολύτιμες γνώσεις πάνω στο κομμάτι του σχεδιασμού και των γραφικών τεχνών, έχει ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Κωστούρου για τον Δήμο Ναυπλιέων, δίνοντας έναν αέρα ανανέωσης στην παράταξη «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα». 

Η Μαρία Καρανικόλα εκφράζει την βεβαιότητα πως η γυναικεία διαίσθηση, η αισθητική και ο προγραμματισμός που την χαρακτηρίζουν θα αποδειχθούν ωφέλιμα στη συνέχιση του έργου που έχει ξεκινήσει από την δημοτική αρχή.

Όπως σημειώνει η ίδια:

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που ο δήμαρχός μας, Δημήτριος Κωστούρος, με προσκάλεσε να είμαι και εγώ μέλος του συνδυασμού «ΝΑΥΠΛΙΟ. Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ».Ονομάζομαι ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ ,κατάγομαι από τη Νέα Κίο και είμαι σύζυγος του δικηγόρου Κων/νου Κωστούρου. Έχουμε μαζί δύο υπέροχες κόρες , τη Σοφία - Νεφέλη 14 και την Αναστασία 12 χρόνων αντίστοιχα.

Ξεκίνησα να εργάζομαι στο χώρο των Γραφικών Τεχνών στην Αθήνα για περίπου 3 χρόνια και επιστρέφοντας στην πατρίδα μου, συνέχισα να εργάζομαι σε γνωστή εταιρεία Κατασκευής Μηχανημάτων Συσκευασίας Τροφίμων του τόπου μας – στο τμήμα σχεδιασμού – για μια πενταετία (από το 1998 – 2002).

Για έναν ακόμη χρόνο (2002-2003) ασχολήθηκα με το χώρο της Κοσμετολογίας εκπροσωπώντας γνωστή εταιρεία καλλυντικών.

Ακολούθησε η οικογένεια , κάτι που όμως δε σταμάτησε την καλλιτεχνική μου φύση, το πνεύμα εθελοντισμού και τη συμμετοχή μου στα κοινά, ακόμα και ως «Αθέατη συνεργάτιδα» .

Νομίζω πως ήρθε η ώρα να βοηθήσω τον τόπο που με δέχτηκε, λίγο παραπάνω, λίγο πιο ουσιαστικά.

Βρίσκομαι εδώ, λοιπόν, στο πλευρό του κυρίου Δημάρχου, για να βάλω το λιθαράκι μου, ώστε να υλοποιηθούν όλοι οι στόχοι και τα σχέδια γι’ αυτόν τον τόπο.

Είμαι σίγουρη, δε, πως η γυναικεία διαίσθηση, η αισθητική και ο προγραμματισμός που με χαρακτηρίζουν θα αποδειχθούν ωφέλιμα στο σπουδαίο έργο που έχει ήδη ξεκινήσει.

Σας ευχαριστώ,
Μαρία Καρανικόλα
»

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.