Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πάρε τον Δήμο Ναυπλιέων στα χέρια σου

Μία ψηφιακή εφαρμογή καταγραφής προβλημάτων
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 11 Απρ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Με σύνθημα «μαζί κάνουμε την πόλη μας καλύτερη» ο Δήμος Ναυπλιέων εδώ και έναν χρόνο σε συνεργασία με την Novoville καταγράφει κάθε στιγμή τα προβλήματα που μέσω μιας απλής εφαρμογής στέλνει χωρίς κόστος και χρόνο ο πολίτης στο κέντρο καταγραφής προβλημάτων. Πέρα από κείμενο υπάρχει η δυνατότητα αποστολής φωτογραφίας, καταγραφής μέσω δορυφόρου του σημείου αλλά και παρακολούθηση της διαδικασίας άρσης του προβλήματος.

Πρόκειται περί ενός εργαλείου που παρέχει μια σημαντική δυνατότητα συμμετοχής του πολίτη στην επίλυση προβλημάτων και δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτο. Απλά θα πρέπει κανείς να κατεβάσει στο κινητό του την εφαρμογή από το App Store ή το  Google Play, να συμπληρώσει την περιοχή του Δήμου του και αυτό ήταν. Με ένα πάτημα θα είστε πλέον ενεργός πολίτης.

 Όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, «με την εφαρμογή αυτή, δίνουμε την δυνατότητα σε αυτούς, που πραγματικά θέλουν να βελτιώσουν τον Δήμο, να το κάνουν».

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.