Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Νέο μάντρωμα ανταρτών από τη Νέα Δημοκρατία – Προτεραιότητα οι Περιφέρειες και οι Ευρωεκλογές

Η εγκύκλιος Αυγενάκη, αφορά δήμους, περιφέρειες και ευρωεκλογές
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 26 Μαρ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Ανεξάρτητα από την συμμετοχή τους σε δημοτικά ψηφοδέλτια, καλούνται τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να συμμετέχουν στις περιοδείες του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφέρει η καινούργια εγκύκλιος Αυγενάκη, ενώ συστήνεται να αποφεύγονται εντάσεις και αρνητικές αναφορές.

Ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής με την εγκύκλιο 626, που ήδη έχει σταλεί σε όλες τις οργανώσεις δίνεται πρώτη προτεραιότητα για νίκη στην ευρωκάλπη και στην ενίσχυση των υποψηφίων στις Περιφέρειες.

Αναφέρει ο κος Αυγενάκης:

«Καθώς πλησιάζουμε προς τις εκλογές (Ευρωεκλογές και Αυτοδιοικητικές) του Μαΐου 2019, εφιστούμε την προσοχή στα στελέχη μας ότι πρώτη προτεραιότητα της κομματικής οργάνωσης είναι η νίκη στην ευρωκάλπη και η ενίσχυση των υποψηφίων στις Περιφέρειες που επισήμως η ΝΔ στηρίζει.

Δεδομένου ότι στις δημοτικές εκλογές υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί συνδυασμοί, σε καθέναν από τους οποίους μετέχουν πολλά μέλη ή στελέχη που προέρχονται από την παράταξή μας, υπογραμμίζουμε ότι τα στελέχη μας θα πρέπει να συνομιλούν και να συνεργάζονται με όλους τους δημοτικούς συνδυασμούς που έχουν ως αναφορά τον χώρο της ΝΔ.

Με κάθε τρόπο πρέπει να αποφεύγονται εντάσεις και αρνητικές αναφορές. Η ενότητα της παράταξης είναι προτεραιότητα.
Στις περιοδείες του Προέδρου καθώς και κλιμακίων στελεχών επιβάλλεται να ενημερώνονται και να συμμετέχουν όλα τα στελέχη και τα μέλη της ΝΔ στην εκάστοτε περιοχή, ανεξάρτητα από την συμμετοχή τους σε δημοτικά ψηφοδέλτια.

Στις περιπτώσεις που στελέχη μας μετέχουν σε ψηφοδέλτια που έχουν επίσημη στήριξη ΣΥΡΙΖΑ, ακραίων κομμάτων ή σχηματισμών, θα πρέπει να ενημερώνεται η Γραμματεία Αυτοδιοίκησης».
 

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.