Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δίκη Μαύρης Χήρας

Ξετυλίγεται από την αρχή το κουβάρι στην δίκη της «Μαύρης Χήρας» - Τι είπαν ο πατέρας και η αδερφή του θύματος (Vid)

Καλούν την κατηγορουμένη να πει την αλήθεια για το τι συνέβη τότε.

Άρχισε και πάλι χθες η δίκη της «Μαύρης Χήρας» στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Ναυπλίου με την ίδια να να δηλώνει αθώα, έχοντας καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια. Ο πατέρας του θύματος καθώς και η αδερφή του μίλησαν στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star.

Ο πατέρας του θύματος δήλωσε ότι αν ο γιος του είχε εξωσυζυγική σχέση καλά και έκανε και είχε γιατί με την γυναίκα του τσακωνόντουσαν συνέχεια. Στο δικαστήριο ο πατέρας του θύματος δήλωσε ότι η γυναίκα του γιου (πρώην νύφη του) είχε πολλούς συντρόφους και είχε ένα έκφυλο βίο καθώς είχε "πάει" με όλη την περιφέρεια. Ζήτησε από την πρώην νύφη του να πει όλη την αλήθεια και ποιος ήταν ο συνεργός που είχε και ότι όντως τον σκότωσε! Η γυναίκα μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει για τίποτα! Θα ολοκληρωθεί πρώτα όλη η διαδικασία εξέτασης των μαρτύρων και μετά θα μιλήσει η κατηγορούμενη.

 

Η αδελφή του θύματος Θανάση Λάμπρου ισχυρίζεται ότι η γυναίκα του δεν ήταν μόνη της εκείνη την ημέρα και ο αδικοχαμένος αδερφός της ήθελε να την πιάσει με τον εραστή της. Εκλιπαρεί όσους γνωρίζουν να μιλήσουν και να πουν την αλήθεια για να βρεθεί η άκρη του νήματος. Αποκλείεται να τον είχε δολοφονήσει μόνη της πρέπει να είχε και βοήθεια από κάποιον.

Χθες εξετάστηκε και η γυναίκα που φέρεται να είχε εξωσυζυγική σχέση με τον Θανάση Λάμπρου και που είχαν ανταλλάξει περίπου 1760 μηνύματα! Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι είχαν φιλική σχέση και ότι μιλάγανε με τον άτυχο για τις άσχημες στιγμές που επικρατούσαν στον γάμο του. Είχε υποψίες ότι η γυναίκα του τον απατούσε και αυτό το είχε εξομολογηθεί σε εκείνη καθώς και ότι την παρακολοθούσε. Την δολοφονία την έμαθε η γυναίκα που φέρεται να είχαν εξωσυζυγική σχέση από την κολλητή της φίλη.
 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.