Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14ος Αργειακός Μυκηναϊκός Δρόμος

Τρέχοντας στην Ιστορία

14ος Αργειακός Μυκηναϊκός Δρόμος: Με αφετηρία τις «Πολύχρυσες Μυκήνες» και τερματισμό το Άργος.

Στις 7 Απριλίου, ο Δήμος Άργους - Μυκηνών θα πλημμυρίσει με δρομείς στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού που πραγματοποιείται στο Δήμο, τον 14ο Αργειακό Μυκηναϊκό Δρόμο.

Το σύνθημα μας είναι: «Τρέχοντας στην Ιστορία» και δικαίως επειδή οι διαδρομές μαγεύουν δρομείς και περιπατητές που έρχονται σε επαφή και γνωρίζουν βαθύτερα τα σπουδαία μνημεία του Ελληνικού Πολιτισμού. 

Με αφετηρία τις «Πολύχρυσες Μυκήνες», το βασίλειο του μυθικού Αγαμέμνονα, το σημαντικότερο και πλουσιότερο ανακτορικό κέντρο της Ύστερης Εποχής του Χαλκού στην Ελλάδα και τερματισμό το Άργος την αρχαιότερη πόλη, πατρίδα σπουδαίων αθλητών όπως του Κλέοβη και του Βίτωνα, αλλά και γενέτειρα γή των μεγαλυτέρων ηρώων της μυθολογίας.

14ος Αργειακός Μυκηναϊκός Δρόμος

Οι διοργανωτές απευθύνουν κάλεσμα σε όσους θέλουν να προσφέρουν εθελοντικά στον αγώνα. Όπως σημειώνουν: «Έλα μαζί μας, να υποδεχτούμε, να υποστηρίξουμε, να εμψυχώσουμε, να χειροκροτήσουμε, να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους δρομείς που με την προσπάθειά τους θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης αλλά και τις διαχρονικές αξίες του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού».

Πληροφορίες τηλ : 27513-60063.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

Μαρία Καρανικόλα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.