Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Πυροσβέστης μετατράπηκε σε πραγματικό θύμα σεισμού στο Ναύπλιο

Αντί να σώσει τον έσωσαν
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 15 Μαρ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Ένα ατυχές γεγονός μετέτρεψε τους συμμετέχοντες σε πραγματικά θύματα, όταν πυροσβέστης γλίστρησε στα υγρά του κλιματιστικού πάνω στην ταράτσα της περιφερειακής διοίκησης με αποτέλεσμα να σπάσει το χέρι του. Αμέσως οι συνάδελφοί του έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιο διάσωσης και τον μετέφεραν ασφαλή στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό συνέβη στην άσκηση αντιμετώπισης συνεπειών από την εκδήλωση σεισμικών φαινομένων με την κωδική ονομασία «ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ 2019 » που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.

Πυροσβέστης μετατράπηκε σε πραγματικό θύμα σεισμού στο ΝαύπλιοΦώτο Αρχείου

Αυτή περιελάμβανε απεγκλωβισμό ατόμων, άμεση κινητοποίηση της πρώτης εξόδου από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου, κλιμάκωση με αποστολή περισσοτέρων δυνάμεων από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Άργους, τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος (στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους), το Ε.Κ.Α.Β., της Τοπικής Αυτοδιοίκησης α΄ και β΄ βαθμού και των Εθελοντών του Ε.Ε.Σ. και της Ε.Ο.Δ.

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.