Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Συναυλία της ορχήστρας του Minnetonka High School

100 έφηβοι μουσικοί από τη Μινεσότα σε ένα μελωδικό ταξίδι στο Ναύπλιο

Συναυλία της ορχήστρας του Minnetonka High School.

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου στις 7μμ το ΦΟΥΓΑΡΟ υποδέχεται σε μια μοναδική συναυλία 100 έφηβους μουσικούς που στηρίζουν τα κορυφαία σύνολα Minnetonka High School Symphony Orchestra από το Γυμνάσιο Μιννετόνκα.

Το γυμνάσιο Μιννετόνκα είναι ένα από τα πιο σπουδαία γυμνάσια στην πολιτεία της Μινεσότα βάση του niche.com και εξακολουθεί να αναγνωρίζεται  μεταξύ των καλύτερων της χώρας από πολλές πηγές. Είναι γνωστό για το προχωρημένο πρόγραμμα σπουδών, το εξαιρετικό διδακτικό προσωπικό, τα καινοτόμα προγράμματα και τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας των φοιτητών του.

Ένα σχολείο αφιερωμένο στις παραστατικές τέχνες παγκοσμίου επιπέδου, το μουσικό πρόγραμμα της Μιννετόνκα έχει αναφερθεί ως ένα από τα κορυφαία για τη μουσική εκπαίδευση από το ΝΑΜΜ. Διαθέτει ένα ορχηστρικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει μια μπάντα με έγχορδα μαζί με ένα πρόγραμμα για χορωδία.

Τα κορυφαία σύνολα Symphony Orchestra & Wind Ensemble, έχουν ήδη περιοδεύσει σε Αυστρία, Κίνα, Τσεχία, Πουέρτο Ρίκο, Γερμανία, Ισπανία και τώρα στην Ελλάδα.

Sarah Finn-Sommerfeld

Η Sarah Finn-Sommerfeld είναι σήμερα Διευθύντρια Ορχήστρας Γυμνασίου για τα δημόσια σχολεία της Minnetonka. Διδάσκει πάνω από 200 φοιτητές ορχήστρας, είναι ιδρυτικό μέλος της Equity Team στο MHS και είναι σήμερα μέλος της Επιτροπής Επιχειρήσεων και Πολιτισμού στο λύκειο. Το πρόγραμμα της ορχήστρας έχει λάβει πολλαπλά βραβεία, μεταξύ των οποίων χρυσή διάκριση στο Φεστιβάλ Μουσικής Κληρονομιάς, πρώτη θέση στην κατηγορία ορχήστρας εγχόρδων, και πρώτη θέση στην κατηγορία των συνθετικών ομάδων.

Miles Mortensen  

Ο Μάιλς διδάσκει 33 χρόνια και είναι Διευθυντής Συγκροτημάτων στο Γυμνάσιο της Minnetonka από το 1997. Υπό την καθοδήγησή του, το MHS Wind Ensemble λαμβάνει τις ανώτερες βαθμολογίες στον διαγωνισμό για μεγάλες ορχήστρες τα τελευταία 23 χρόνια.  Είναι μέλος rhythm and blues συγκροτημάτων “Power of Ten” και “High and Mighty”, της Jazz μπάντας “Stan Bann Big Band” και πρόσφατα της “ACME Jazz Company”. Ο Μάιλς είναι επίσης εν ενεργεία γιατρός και μουσικοκριτικός. Ο Mortensen είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Μουσικής στο Δυτικό Μίτσιγκαν με συναυλίες στην Μουσική Εκπαίδευση, την Σαξοφωνική Απόδοση και κάτοχος Master στο “Saxophone Performance and Music Education” του University of Southern Maine.

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.