Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

remax

Ένα κτίριο συσσιτίου για το Γενικό Νοσοκομείο Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου!

Πως έκαναν νοσοκομείο την Ευαγγελίστρια;
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 13 Μαρ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Σε νοσοκομείο μετατράπηκε ο Ιερός Ναός της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου από τον συντάκτη του κειμένου που αφορά την έγκριση της προγραμματικής σύμβασης για το κτίριο του συσσιτίου που πρόκειται να κατασκευαστεί με χρήματα που εξασφάλισε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, και που φθάνουν το 1,5 εκατ. ευρώ. 

Πολυχώρος για τους απόρους του Ναυπλίου

Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο σχετικό κείμενο που δημοσιεύεται στην Διαύγεια: «Έγκριση Σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Γενικού Νοσοκομείου Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου για την υλοποίηση του έργου: ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ Ι.Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ».

Γενικό Νοσοκομείο Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου

Πως και γιατί στο επίσημο έγγραφο που δημοσιεύεται στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ο Ναός αναφέρεται ως Νοσοκομείο; Γκάφα του συντάκτη; Μάλιστα το δημοσιευμένο έγγραφο εμφανίζεται με την ένδειξη «ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ», δηλαδή ως διορθωμένο! 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.