Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δικαστήριο Ναυπλίου

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της Ντέπης Δαμασκηνού

Κανιβαλισμό και ανθρωποφαγία καταγγέλλει η δικηγόρος της: Τα κίνητρα και οι μέντορες του δράστη της καταγγελίας θα αποκαλυφθούν

Με στοιχεία που αποδεικνύουν τον αρχικό ισχυρισμό της ότι πρόκειται για προσωπική υπόθεση θα πάει την Πέμπτη στο δικαστήριο η Ντέπυ Δαμασκηνού, σύμφωνα με τη δικηγόρο της.

Υπενθυμίζεται ότι το πλημμελειοδικείο Ναυπλίου δεν προχώρησε το περασμένο Σάββατο στην ερήμην εκδίκαση του αυτοφώρου, λόγω απουσίας της για λόγου υγείας και αποφάσισε την αναβολή για την Πέμπτη 14 Μαρτίου, στη 1 το μεσημέρι.

Εντωμεταξύ, η δικηγόρος της κας Δαμασκηνού Βασιλική Αχριάνη, με δήλωσή της το μεσημέρι της Τρίτης αποκαλύπτει ότι ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως, από τα οποία επιβεβαιώνεται πλήρως ο ισχυρισμός της εντολίδας της, περί των οικονομικών της διαφορών με τον καταγγέλλοντα, που απορρέουν από δάνειο ύψους 2.000 ευρώ.

Παράλληλα μιλάει για κανιβαλισμό και ανθρωποφαγία της πελάτισσάς της, αναφερόμενη σε όποιους επιχειρούν να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη από μια καθαρά προσωπική υπόθεση.

Η κα Αχριάνη, με αποκλειστική δήλωσή της στο anagnostis.org από την πρώτη ημέρα που άρχισε να βγαίνει στο φως η υπόθεση, είχε τονίσει ότι κατόπιν εντολής της πελάτισσάς της θα υποβληθούν μηνύσεις.

Ακολουθεί η δήλωση της δικηγόρου υπεράσπισης Βασιλικής Αχριάνη, που αφορά στα νεότερα στοιχεία, που αναφέρει ότι προκύπτουν για την υπόθεση:

«Σχετικά με την υπόθεση της εντολίδας μου κας Δαμασκηνού θα ήθελα να σας ενημερώσω, ότι τόσο από την μελέτη της δικογραφίας, όσο και από μαρτυρίες ανθρώπων, ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως, από τα οποία επιβεβαιώνεται πλήρως ο ισχυρισμός της εντολίδας μου, περί των οικονομικών της διαφορών με τον καταγγέλλοντα, που απορρέουν από δάνειο ύψους 2.000 ευρώ, που είχε λάβει από αυτήν και όφειλε να της είχε ήδη επιστρέψει και περί των μέχρι πρότινος στενών προσωπικών της σχέσεων, που ο καταγγέλλων αποκρύπτει. 

Ο κανιβαλισμός και η ανθρωποφαγία σε βάρος μίας μητέρας ενός ανήλικου τέκνου, που προσπαθεί μόνη της να μεγαλώσει, με τη δημοσίευση φωτογραφιών της, συνοδευόμενων από  απαράδεκτους, ψευδείς και αβάσιμους για το πρόσωπο της χαρακτηρισμούς, πέραν της ηθικής τους απαξίας, συνιστούν και την κατάρριψη της θεμελιώδους αρχής του δικαιικού μας συστήματος, δηλαδή του τεκμηρίου της αθωότητας. Κάποιοι επιδιώκοντας να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη από μια καθαρά προσωπική υπόθεση, δίνουν άλλη διάσταση σε αυτήν, αδιαφορώντας για την ουσία. Είναι βέβαιο όμως ότι τα κίνητρα και οι μέντορες του δράστη της καταγγελίας, θα αποκαλυφθούν, η σκευωρία θα καταπέσει και η αλήθεια θα λάμψει. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη". 
 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.