Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τελείωσε ο μαραθώνιος στο Ναύπλιο (Pics)

Εκτός από το αθλητικό σκέλος, υπήρχε και η κοινωνική πλευρά
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΚυρ. 3 Μαρ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Ικανοποιητικός αριθμός κόσμου βρέθηκε στο Ναύπλιο την πρώτη Κυριακή της άνοιξης για τον 6ο μαραθώνιο της πόλης. Περίπου 5.000 δρομείς έτρεξαν πρώτα για τη χαρά της συμμετοχής και έπειτα για το αποτέλεσμα.

Τελείωσε ο μαραθώνιος στο Ναύπλιο

Τελείωσε ο μαραθώνιος στο Ναύπλιο

Εκτός από το αθλητικό σκέλος, υπήρχε και η κοινωνική πλευρά με τον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» να στήνει περίπτερο στην Πλατεία Καποδίστρια για την εγγραφή εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Τελείωσε ο μαραθώνιος στο Ναύπλιο

Εκτός από τις δύο μεγάλες αποστάσεις του μαραθωνίου και του ημιμαραθωνίου, μεγάλη ήταν η συμμετοχή και στα μικρότερης απόστασης δρομικά αγωνίσματα (5 χλμ. & 2,5 χλμ.), από άτομα όλων των ηλικιών που αγωνίστηκαν με ευγενή άμιλλα για τη χαρά της συμμετοχής. Επίσης έτρεξαν αθλητές από τα Special Olympics και από τον Σύλλογο ΑμεΑ Αργολίδας.

Στον άνδρες οι τρεις πρώτοι στο Μαραθώνιο ήταν ο Κωνσταντίνος Γραμμένος με χρόνο 2.49.27, ο Γεώργιος Βλάχος και ο Βασίλης Πολυμερόπουλος.

Στον ημιμαραθώνιο πρώτος τερμάτισε ο αθλητής από τη Χίο, Χριστόφορος Μερούσης με χρόνο 1 ώρα, 9 λεπτά και 21 δεύτερα ενώ στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Ντενίζ Δημάκη.

Τελείωσε ο μαραθώνιος στο Ναύπλιο

Τελείωσε ο μαραθώνιος στο Ναύπλιο

Μπριτζ Αργολίδα

Bloggers Αναγνώστης

Στείλε την Αγγελία σου

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.