Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πεπατημένη και από Γκουλιώνη. Άρχισε να ανακοινώνει έναν - έναν υποψήφιους συμβούλους

Ξεκίνημα με τον γιατρό Χαράλαμπο Γιαννούλη
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 1 Μαρ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Την μεθοδολογία των αντιπάλων του υιοθετεί και ο Θέμος Γκουλιώνης ξεκινώντας να ανακοινώνει έναν – έναν τους δημοτικούς συμβούλους που θα συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του, διεκδικώντας να εκλεγεί δήμαρχος στο δήμο Ναυπλιέων.

Ο κος Γκουλιώνης, ανακοίνωσε το όνομα του γιατρού παθολόγου Χαράλαμπου Γιαννούλη, ο οποίος σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

Χαράλαμπος Γιαννούλης

«Ονομάζομαι Χαράλαμπος (Μπάμπης) Γιαννούλης και έχω καταγωγή από την Αρκαδία. Αποφοίτησα  από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και πήρα την ειδικότητά μου στην Παθολογία. Έπειτα από τη θητεία μου στο Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο (Αγία Όλγα) και το θερπευτήρο Παγκρατίου, το 1984 αποφάσισα να μετοικήσω στο Ναύπλιο. Απόφαση συνειδητή, καθώς αυτο το όμορφο και ιστορικό μέρος επιλέξαμε με τη σύζυγο, παρότι δεν είχαμε ρίζες, για να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας.

Τα τελευταία 35 χρόνια διατηρώ ιατρείο στο Ναύπλιο, ενώ υπηρέτησα στην Νομαρχιακή Μονάδα Υγείας - ΕΟΠΠΥ Ναυπλίου απ΄ όπου συνταξιοδοτήθηκα με τελευταία θέση αυτή του Διευθυντή. Επί σειρά ετών υπήρξα μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας.

Από την άφιξή μου μέχρι και σήμερα οι πολίτες του Ναυπλίου με τίμησαν, εμπιστευόμενοι την υγεία τους. Έφτασε η στιγμή να τους το ανταποδώσω. Αποδέχτηκα την πρόσκληση του συναδέλφου μου Θέμου Γκουλιώνη να συμμετάσχω στο συνδυασμό στον οποίο είναι επικεφαλής στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στόχος μου, να συνδράμω όσο περνά από το χέρι μου στη βελτίωση της καθημερινότητας των Ναυπλιέων».
 

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.