Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Πανοβράκος Δρούζα

Δύο νέοι υποψήφιοι με Κωστούρο

Πριόβολος και Δρούζα στην «Επόμενη Μέρα»

Ο Χρήστος Πριόβολος που ήταν στην ομάδα εκείνη του Διομήδη που κατέκτησε τον Ευρωπαϊκό τίτλο στο Χάντμπολ, αποφάσισε να βάλει υποψηφιότητα στο πλευρό του Δημήτρη Κωστούρου. Όπως σημειώνει ο ίδιος:

«Κατάγομαι από τα Ίρια είμαι παντρεμένος με την Ειρήνη και έχω τρεις πανέμορφες κόρες, την Ιόλη, την Μάϊρα και την Ηλέκτρα.

Η ενασχόληση μου με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το χάντμπολ μου χάρισε αλλά και μας χάρισε μεγάλες στιγμές, όπως η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού από την ομάδα χάντμπολ του Διομήδη τον Μάϊο του 2012 αλλά και η κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας την ίδια χρονιά.

Είμαι ένας νέος άνθρωπος με όρεξη για δουλειά και προσφορά στον τόπο μου, θέλω πάντα να είμαι νικητής, έχω το πείσμα, την πειθαρχία και τον δυναμισμό ώστε να πορευτώ σίγουρα προς την σωστή κατεύθυνση για να μπορώ να φέρνω πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο μας  Δημήτρη Κωστούρο για την τιμητική πρόταση που μου έκανε ώστε να γίνω και εγώ μέλος του συνδυασμού ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ».

Η δεύτερη υποψηφιότητα που ανακοίνωσε χθες η παράταξη Κωστούρου ήταν αυτή της Χαράς Δρούζα, η οποία με τη σειρά της μας συστήνεται ως εξής:

«Ονομάζομαι Χαρά Δρούζα, κατάγομαι από τα Ίρια και είμαι σύζυγος του Μηνά Καλκούνου. Έχω δυο κόρες 9 και 13 ετών. Είμαι νέα, σε αυτό το εγχείρημα, όμως μετά από την τιμητική πρόσκληση που δέχτηκα από τον δήμαρχό μας Δημήτριο Κωστούρο, αποφάσισα να είμαι δίπλα στον συνδυασμό «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα» στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.

Είμαι απόφοιτη του τμήματος Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Πειραιά. Από το 2004 έως και το 2009 εργάστηκα ως βοηθός λογιστή και από το 2013 έως και σήμερα έχω την οικονομική διαχείριση δυο πρατηρίων καυσίμων. Ταυτόχρονα ασχολούμαι ερασιτεχνικά με την καλλιέργεια εσπεριδοειδών.

Ευελπιστώ, να μου δοθεί η ευκαιρία, σαν νέος άνθρωπος με διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά και ειλικρινή πρόθεση να αποδείξω με κυριότερα εφόδια την αφοσίωση, την αίσθηση κοινωνικής ευθύνης και πίστης πως όλα μπορούν να γίνουν, αρκεί να υπάρχει θέληση, όρεξη για δουλειά και απεριόριστη αγάπη για τον
τόπο μας.

Για την Επόμενη Μέρα του Δήμου μας».

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

Μαρία Καρανικόλα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.