Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μαύρο σκοτάδι στο Ναύπλιο

Κρυφό σχολειό το Ναύπλιο! (Pics)

Βυθισμένες ξανά στο σκοτάδι γειτονιές της πόλης, μέχρι και χωριά.

Σκουντουφλάνε και πάλι οι Ναυπλιώτες σε τμήμα της Καλαμάτας, της Τριπόλεως, της Μικράς Ασίας, της Μεσολογγίου, της Αγίου Ανδριανού και των γύρω δρόμων. Μάλιστα αυτή τη φορά το πρόβλημα επεκτάθηκε και σε άλλες περιοχές της πόλης, ακόμα και σε χωριά!

Οι παραπάνω δρόμοι έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι από πρόβλημα της ΔΕΗ που πριν λίγες μέρες υποτίθεται ότι τα έφτιαξε. Αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς οι ίδιες γειτονιές επί μία εβδομάδα έψαχναν για φως. Και άλλες φορές επίσης έχει συμβεί κάτι ανάλογο. Μία σύγχρονη πόλη κάθε τρεις και λίγο μετατρέπεται σε ...«κρυφό σχολειό», και μάλιστα σε μία περιοχή όπου υπάρχουν εκατοντάδες κατοικίες, και πολλές οικογένειες με παιδάκια που διαβιούν εκεί, υπό αυτές τις συνθήκες.

Ο Δήμος Ναυπλιέων πάντως έσπευσε άρον άρον να αποποιηθεί οποιαδήποτε ευθύνη ρίχνοντάς τα στη ΔΕΗ. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο αναφέρει πως «ουδεμία ευθύνη έχει για τις βλάβες στον ηλεκτροφωτισμό που έχουν παρουσιαστεί σε πολλά σημεία του Δήμου και των κοινοτήτων οι οποίες έχουν προκληθεί από πρόβλημα της ΔΕΗ».

Μαύρο σκοτάδι στο Ναύπλιο

Μαύρο σκοτάδι στο Ναύπλιο

Μαύρο σκοτάδι στο Ναύπλιο

Μαύρο σκοτάδι στο Ναύπλιο

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.