Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ναπολέων Μπουρδάκος

Μπλόκα με ολίγο από Επίδαυρο

Τι λέει ο Ναπολέων Μπουρδάκος για την κινητοποίηση των αγροτών

Στην κινητοποίηση του αγροκτηνοτροφικού συλλόγου Αργολίδας βρέθηκε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος δήμαρχος Επιδαύρου με τη Λαϊκή Συσπείρωση Ναπολέων Μπουρδάκος, ο οποίος έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Εκφράζουμε τη συμπαράσταση της Λαϊκής Συσπείρωσης στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις του οργανωμένου αγροτικού κινήματος, που αφορούν την επιβίωση της μικρομεσαίας αγροτιάς, ενάντια στην ΚΑΠ της ΕΕ και στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και των άλλων κομμάτων που διαχρονικά την εφάρμοσαν. Η άγρια φορολογία, οι υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές, οι εισφορές στον ΕΛΓΑ χωρίς κανένα αντίκρισμα στην αποζημίωση, τα χαράτσια, οι χαμηλές τιμές παραγωγού ή οι ανοιχτές τιμές που επιβάλλουν οι εμποροβιομήχανοι, οι υψηλές τιμές στα αγροτικά μέσα και εφόδια, ενώ την ίδια στιγμή οι εφοπλιστές παίρνουν αφορολόγητο το πετρέλαιο, ξεκληρίζουν τους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους.

Η "ανάπτυξη" που ευαγγελίζονται τόσο η δημοτική αρχή όσο και οι υποψήφιοι των άλλων παρατάξεων στον Δήμο Επιδαύρου δεν μπορεί να υπάρξει με αγρότες που δεν μπορούν να μείνουν στον τόπο τους και να καλλιεργήσουν τη γη τους και κτηνοτρόφους που δεν μπορούν να κρατήσουν τα κοπάδια τους! Την ίδια στιγμή προσπαθούν να αποτρέψουν κάθε προσπάθεια αγωνιστικής διεκδίκησης με δικηγόρους και αγωγές.

Καταδικάζουμε την απαράδεκτη δικαστική δίωξη σε βάρος ηγετικών στελεχών των Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων της Θεσσαλίας. Η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή που ξεκληρίζει τη μικρομεσαία αγροτιά. Αντίστοιχες ευθύνες έχει η Περιφέρεια και οι Δήμοι, που τρέφουν τον κοινωνικό αυτοματισμό προς κάθε κατεύθυνση, παίζοντας, μαζί με την κυβέρνηση, το παιχνίδι εμποροβιομήχανων και εφοπλιστών.

Οι υποψήφιοι της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα της φτωχής αγροτιάς. Θέλουμε σε κάθε δήμο, σε αυτές τις συνθήκες συνέχισης και κλιμάκωσης της αντιλαϊκής πολιτικής, ο λαός να σηκώσει το ανάστημά του, να μη συνηθίσει στα λίγα, να βάλουμε μαχητικά μπροστά τις μεγάλες σύγχρονες ανάγκες μας. Είναι αναγκαίο να εξαχθούν κρίσιμα πολιτικά συμπεράσματα, ώστε να ενισχυθούν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ τόσο στις τοπικές και περιφερειακές εκλογές, όσο και στις ευρωεκλογές, για να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο οι αγώνες, για να δυναμώσει η λαϊκή αντιπολίτευση».

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.