Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γιατί πλημμύρισαν οι Μύλοι

Πυρ Καμπόσου κατά Χειβιδόπουλου για χείμαρρο Καλαμάκο, ιρλανδική διάβαση και στροφή Αρδάμη.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 7 Φεβ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Σε βλάβη που προκλήθηκε σε φρεάτιο απορροής υδάτων αποδίδει ο Δήμος Άργους Μυκηνών τα πλημμυρικά φαινόμενα που συνέβησαν στους Μύλους με την τελευταία ισχυρή βροχόπτωση. Η βλάβη αυτή ήδη έχει προγραμματιστεί να αποκατασταθεί, όμως τα καιρικά φαινόμενα πρόλαβαν να κάνουν τη ζημιά πριν ξεκινήσει το έργο.

Απαντώντας στην δήλωση Χειβιδόπουλου που καταλόγιζε ευθύνες στη δημοτική αρχή, η παράταξη Καμπόσου εξαπολύει επίθεση κατά του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας και υποφηφίου για τον Δημαρχιακό θώκο Άργους Μυκηνών, παραθέτοντας μία σειρά από προβλήματα που η Αντιπεριφέρεια δεν έχει δώσει λύση στην ίδια περιοχή.

Ρέμα Μύλοι

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του Δήμου:

«Ο κ. Χειβιδόπουλος ο άνθρωπος που δεν έχει καθαρίσει ολόκληρο καλοκαίρι (2018) και ολόκληρο χειμώνα (2019) κανένα ρέμα, κανένα χείμαρρο στο δήμο Άργους Μυκηνών, με κίνδυνο να πλημμυρίσουν ολόκληρα χωριά και να καταστραφούν περιουσίες, όπως πλημμύρισαν το Σεπτέμβριο του 2018, προσπαθεί να ισοφαρίσει την αδιαφορία και ανικανότητά του με το πλημμυρικό φαινόμενο που παρουσιάζεται σε μια γειτονιά στους Μύλους, όταν υπάρχουν πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα και χθες επιδεινώθηκε και λόγω βλάβης που προκλήθηκε σε φρεάτιο απορροής υδάτων, για το οποίο ο Δήμος Άργους Μυκηνών έχει προγραμματίσει ήδη έργο μόνιμης αντιμετώπισής του.

Αντί να επιχαίρει, θεωρώντας ότι βρήκε θέμα να κάνει αντιπολίτευση, θα του επισημάνουμε ότι ο χείμαρρος Καλαμάκος (που αμφιβάλουμε αν τον γνωρίζει) παραμένει γεμάτος μπάζα, πέτρες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και απειλεί σπίτια και περιουσίες στο Καλαμάκι και τους Μύλους, που επλήγησαν δυστυχώς και τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Το γάντι σε Καμπόσο για την πλημμύρα στους Μύλους

Η ιρλανδική διάβαση από τον περασμένο Σεπτέμβριο χάσκει ακόμη έχοντας αποκλείσει το Καλαμάκι Μύλων από την περιοχή Αρδάμη, αναγκάζοντας τους κατοίκους να κάνουν χιλιόμετρα παραπάνω καθημερινά για να πάνε στις δουλειές του.

Η επικίνδυνη διπλή στροφή πριν του "Αρδάμη" ακόμη δεν έχει μπάρες ασφαλείας μετά το Σεπτέμβριο του 2018 όπου η πλημμύρα τις κατέστρεψε. Και τόσα άλλα...

Αυτά ο κ. Υποψήφιος και Αντιπεριφερειάρχης «δεν τα βλέπει» διότι οι ευθύνες του ανήκουν αποκλειστικά. Ασχολείται με την υποψήφιοτητά του και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί μικροπολιτικά ένα δυσάρεστο γεγονός. Μόνο λύπη προκαλεί η διαχείριση του εν λόγω θέματος από μέρους του και για άλλη μια φορά τον καλούμε να καθαρίσει τα ρέματα και τους χειμάρρους και να αποκαταστήσει τις ζημιές αρμοδιότητάς του. Και επειδή οι ελληνικές παροιμίες είναι πολύ διδακτικές του υπενθυμίζουμε την ακόλουθη «Εκεί που μας χρωστούσανε, μας πήραν και το βόδι».

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.