Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Ο Κυριάκος έχει χάσει τον ύπνο του για την Πελοπόννησο

Τρίτη περιοδεία για να στηρίξει τον εκλεκτό του. Προγραμματίζει επίσκεψη στην Αργολίδα.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 31 Ιαν. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Περιοδεία στην Αργολίδα σχεδιάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Είναι η τρίτη κατά σειρά επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην Πελοπόννησο. Είχαν προηγηθεί οι επισκέψεις σε Κορινθία και Αρκαδία. Ο πρόεδρος της ΝΔ φοβάται πλέον σοβαρά μην χάσει το στοίχημα με την επιλογή Νίκα.

Οι χαμηλές επιδόσεις του υποψήφιου περιφερειάρχη και η μικρή αναγνωρισιμότητα που συνεχίζει να έχει στους υπόλοιπους νομούς, εκτός της Μεσσηνίας, ανησυχούν την Πειραιώς και έχουν κάνει τον Μητσοτάκη να χάσει τον ύπνο του.

Αν ηττηθεί ο κος Νίκας, δεν θα μπορέσει να βαφτεί γαλάζια η Πελοπόννησος το βράδυ των εκλογών, κάτι που θα είναι ιδιαίτερα επιζήμιο για τη ΝΔ και τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αν μάλιστα πρόκειται να ακολουθήσουν βουλευτικές εκλογές και δεν έχουν προηγηθεί.

Η Νέα Δημοκρατία ποντάρει σε μια εκλογική νίκη στην Πελοπόννησο, αφού παραδοσιακά θεωρείται από τις περιφέρειες, που δίνουν ώθηση στην δεξιά.

Ωστόσο, παρότι έχει περάσει καιρός από την ανακοίνωση του υποψηφίου που στηρίζει η ΝΔ, οι ρυθμοί απόδοσης του κου Νίκα είναι χαμηλοί και μη αναμενόμενοι στο κόμμα του, τη στιγμή μάλιστα που ο κος Νίκας αποτελεί προσωπική επιλογή του προέδρου.

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.