Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Προσευχές να μην τύχει κακοκαιρία στο Άργος

Ακαθάριστα ακόμη τα ρέματα από την Αντιπεριφέρεια, καταγγέλει ο ο Δήμος Άργους - Μυκηνών
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 21 Ιαν. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Ακαθάριστα είναι ακόμη τα ρέματα από τον Χειβιδόπουλο τέσσερις μήνες από την μεγάλη πλημμύρα του Σεπτεμβρίου του 2018, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλει ο Δήμος Άργους - Μυκηνών. 

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή:

«Παρά τις επανειλημμένες παρεμβάσεις του Δημάρχου Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσου, τόσο εγγράφως όσο και προφορικώς, προς την αντιπεριφέρεια Αργολίδος, ελάχιστα τμήματα ρεμάτων καθαρίστηκαν με συνέπεια να έχει μειωθεί δραματικά η διατομή τους με αποτέλεσμα ο όγκος του νερού που χωράει να περάσει να είναι πολύ μικρότερος από το παρελθόν. Το αποτέλεσμα ήδη στις τελευταίες βροχοπτώσεις ήταν ο μεγάλος κίνδυνος υπερχειλίσεων των ποταμών  αφού αυτά είναι μπαζωμένα. Μια βόλτα οποιουδήποτε μπορεί να το διαπιστώσει και ήδη δεχόμαστε μαζικές διαμαρτυρίες συμπολιτών μας.

Δεν ανεχόμαστε άλλο την κοροϊδία του κ. Χειβιδόπουλου ο οποίος επί μήνες ολόκληρους υπόσχεται σε όλους πως θα καθαρίσει τα ρέματα ως έχων την αρμοδιότητα και επί της ουσίας δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα.

Θα είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για το οποιοδήποτε τέτοιο κακό ενδεχόμενο το οποίο απευχόμαστε. Πάρα πολλές περιουσίες συμπολιτών μας στο σύνολο σχεδόν του δήμου μας κινδυνεύουν και ο κ. Χειβιδόπουλος ασχολείται με την υποψηφιότητα του».

Μπριτζ Αργολίδα

Bloggers Αναγνώστης

Στείλε την Αγγελία σου

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.