Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει η Ασίνη, σύμφωνα με τον πρόεδρό της

Ο Βασίλης Χριστόπουλος αποχώρησε από τον συνδυασμό Κωστούρου δηλώνοντας απογοητευμένος από το έργο του δημάρχου για το χωριό.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 19 Ιαν. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Με τα μελανότερα χρώματα περιγράφει την κατάσταση στον οικισμό της Ασίνης ο πρόεδρος του χωριού, καταλογίζοντας ευθύνες στην δημοτική αρχή η οποία, όπως καταγγέλει, δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με τα πραγματικά προβλήματα της περιοχής. 

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Χριστόπουλος παραθέτει μία λίστα από θέματα τα οποία δεν έχουν επιλυθεί παρά τις συνεχείς εκκλήσεις και γραπτά αιτήματα που έχει υποβάλει αρμοδίως.

Ο ίδιος μάλιστα ανακοίνωσε χθες την αποχώρησή του από τον συνδυασμό του Δημήτρη Κωστούρου με τον οποίο είχε εκλεγεί, επειδή όπως ισχυρίζεται δέχεται πιέσεις από τους συγχωριανούς του.

Πετρόπουλος: Δεν είναι λίγα αυτά που έγιναν και γίνονται στην Ασίνη

Όπως σημειώνει ο Β. Χριστόπουλος:

«Οι συνεχείς πιέσεις των συγχωριανών μου, μου επιβάλλουν να αποχωρίσω από το συνδυασμό Ναύπλιο Επόμενη ημέρα, του νυν Δημάρχου κ. Δημητρίου Κωστούρου.

Εάν οι πιέσεις δεν είχαν υπόβαθρο δεν υπήρχε πρόβλημα, στην προκειμένη ωστόσο έχουν μεγάλο. Η επόμενη ημέρα για το χωριό μας ήταν πως στη πενταετία δεν πλύθηκε ένας κάδος που είναι θέμα στοιχειώδους υγιεινής, έχουμε λάμπες τρεις μήνες καμένες, καλώδια εκτεθειμένα στα πεζοδρόμια και στην παραλία της Ασίνης οκτώ και δέκα μήνες, στο πρώην δημοτικό σχολείο της Ασίνης όπου φυλάσσεται και μέρος αρχείου του δήμου, η σκεπή τρέχει σε σαράντα σημεία, το κοινοτικό γραφείο δωρεά του αείμνηστου Δημητρίου Μανουσάκη είναι σε πλήρη εγκατάλειψη, τα παράθυρα κρέμονται, το μπαλκόνι ομοίως. Οι αγροτικοί δρόμοι είναι προσπελάσιμοι μόνο από μπουλντόζα, αγρότες δεν μπορούν να πάνε στα κτήμα τους.

Το ρέμα που βρίσκεται εντός του χωριού και πλησίον της παιδικής χαράς βρωμά από τα λιμνάζοντα νερά. Κάτοικοι όπως ο Παναγιώτης Δεληγιάννης του Δημητρίου που έχει και εγγονή 1 έτους καθαρίζει μόνος του το ρέμα κάθε λίγο. Το ίδιο και ο Αδριανός Χελιώτης του Γεωργίου.

Ο δήμος Ναυπλιέων είναι ο δήμος της Βεγγέρας και των χοροεσπερίδων και όχι ο δήμος που ιεραρχικά επιλύει τα προβλήματα του δήμου του.

Ο ιερός Ναός του Αγίου Δημητρίου με την πρώτη βροχή πλημμυρίζει, παρά τα όσα έγγραφα έχουμε στείλει ως τοπικό συμβούλιο, τίποτα δεν έχει γίνει.

Στον ίδιο μαρασμό βρίσκεται και ο οικισμός του Τσέλου που και εκεί είμαι πρόεδρος.

Έτσι λοιπόν βλέπουμε σκούπα και μερική καθαριότητα παραμονές Αγίου Δημητρίου, Αγίας Παρασκευής και Παναγίας. Και τους δημοτικούς άρχοντες να φωτογραφίζονται στον εσπερινό και του χρόνου πάλι...

Για τους ανωτέρω λόγους αποχωρώ από το συνδυασμό του Δημητρίου Κωστούρου, γιατί βαρέθηκα να βρίζομαι και δικαίως από τους συντοπίτες μου.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί το ελάχιστο δείγμα ενημέρωσης προς τους συντοπίτες μου και ευχαριστίες που με στήριξαν παρά το ότι δεν έγιναν σπουδαία έργα στο χωριό μου.

Εκ βαθέων καρδιάς Βασίλειος Γ. Χριστόπουλος πρόεδρος της Ασίνης»

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.